vineri, 19 octombrie 2012

Șmecherașii din primăria Târgu-Mureș - nevoiți să o promoveze pe Ciotlăuș !



Șmecherașii  din primăria Târgu-Mureș - nevoiți să o promoveze  pe Ciotlăuș !
Se cunoaște istoria recentă a unor bandiți PDL care și-au pus ilegal, așa cum a dovedit și o sentință clujeană, viceprimarul PDL, adică pe amicul lui Florea, Maior, după sistemul de la Cetățeni de onoare, noi, românii, votăm orice rahat de interes politic, în lipsa UDMR! Rahat etnic, mai precis, poate de înțeles pentru bandiții complexați de partid și băieții cu ochi albaștri care dau cu tasta prin presă, că maghiarii au condus, istoric, orașul în anumite perioade istorice și încă mai vor să obțină, democratic, asta. După ce bandiții lui Florea au refuzat să îi dea post în primărie vicelui PNL, istoria s-a repetat cu Ciotlăuș, exilată pe Doja 9, cum s-a scris în presa vremii! Gunoaiele de propagandă au pus și de o campanie  contra alesei, pe organele de partid, dar și de promovare pe banii târgumureșenilor, adică publici, pe banii publici picurați prin societăți cu televiziuni de propagandă PDL și pe siteul primăriei, a jucăriei PDL, Maior cel fugit din PRM imediat după alegerile locale, scopul fiind scoaterea în față a lui Maior, salvatorul patriei, neamului și universului și, desigur, beneficiar a multe sute de mii de euro pe firmele pe care nu le mai are oficial sau care se regăsesc pe familion (Siletina, FCM). Acum, în plină campanie pentru Maior, pentru care jigodiile pupincuriste pun pe siteul primăriei că acela e în direct cu târgumureșenii (deși e un amărât de consilier al lui Florea, fără calificare de director tehnic, arhitect sau la ce își mai dă cu presupusul), nemernicii de funcționărași publici ai lui Florea pun pe siteul care copiază rahaturile ăstora de pe siteuri de propagandă de partid (cât de proști  sau cât de jegoși în nesimțire trebuie să fie ăștia dacă copiază azi ce pun ieri pe siteul de propagandă PDL!), următorul anunț:

Procedura de lucru privind preluarea, desfăşurarea şi organizarea activităţii de audienţă la viceprimarul Municipiului Tirgu Mureş
                             Ionela Ciotlăuş
Cu formularele necesare pentru audiență.
Cei care vor să audă ce se întâmplă în oraș de la un om ales să conducă și nu numit de un șmecher PDL sau de FOSTA coaliție jegoasă românească: oricine, câtă vreme nu e maghiar!, este invitat să i se adreseze viceprimarului legal. Tot așa, sunteți invitați să vă adresați celuilalt viceprimar legal UDMR și să îi lăsați pe propagandiștii jegoși PDL să se chinuie să îi facă pe Maior comestibil pentru stomacurile  dumneavoastră. Hai, sictir, mafii de partid, intrați în normalitate și nu mai cheltuiți banii noștri pe progeniturile voastre care fug din PRM, PNG, PNȚCD, PSD etc.
Sursa- blogul lui Cornel Brișcaru:
 
În sentința din 14 februarie 2012, pronunțată de Curtea de apel Cluj, care este irevocabilă, se arată că se “admite recursul declarat de PNL -Filiala Mureş împotriva sentinţei civile nr. 1209 din 12.11.2010, pronunţată în dosarul 1446/102/2009 al Tribunalului Mureş pe care o modifică în sensul că admite, în parte, acţiunea formulată de reclamantul PNL-Filiala Mureş în contradictoriu cu pârâtul C.L. al municipiului Târgu Mureş şi în consecinţă :- dispune anularea HCL Târgu Mureş nr.267 din 23.12.2008. Respinge capătul de cerere privind anularea tuturor Hotărârilor adoptate la data de 23.12.2008″. Adica, cu alte cuvinte, Hotârârea prin care Maior Claudiu a fost numit viceprimar a fost anulată de instanță.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.