luni, 22 octombrie 2012

Târgumureșeni campioni la mere, primăria campioană la neîncasarea taxelor și impozitelor pentru ocuparea domeniului public?!



Târgumureșeni campioni la mere, primăria campioană la neîncasarea taxelor și impozitelor pentru ocuparea domeniului public?!
După cum se știe, șmecherași din primărie au ajuns să dea unor privați centrul orașului, pentru închiriere Zile târgumureșene prin afacerea Roman (cel cu fiica în PDL, fostă și șefă a sereleului respectiv, alături de tată) și cum a confirmat Filimon cel cu afacerile pe domeniul public de târgul/toamna/săptămâna/luna mărului, nu se luau bani pentru ocuparea domeniului public! Că unii sunt atât de proști că nu au pile atunci când vând pe domeniul public e altă poveste, dar să nu iei taxe și să te mai și lauzi cu asta e dovadă de prostie cruntă și afacere ca între prieteni care nu trebuie stresați cu taxe și impozite, ca să nu plângă. Târgumureșeni, vreți să luați merele din praful centrului și pentru ca niște indivizi abonați să nu plătească taxele și impozite și ăia să nu aibă concurență, cum e cazul comerțului civilizat și supravegheat în piețe, votați gașca lui Florea din primărie! Cu... uniformele aferente (prietenii știu de ce) și intermediarii cunoscuți (armată, servicii)!
Textul de mai jos e pe siteul cu propaganda jegoasă pentru Florea și Maior, cel cu manipulări pe pe bani publici cu vandali închipuiți de bolnavii din primărie și camarila PDL, cel cu rasismul la adresa rromilor(țiganii din cuibul stîrpit de comunitarii trimiși de porcii pe bani publici să lipească autocolante pentru gunoiul de minciună pentru pedelistul disperat că ungurul poate câștiga ce poate fura românul). Șmecherași, puneți intermediarii/comercianții să plătească bani, ca să aveți ce cheltui pe firmele abonate  PDL  și înființate sau/și conduse de Bența, Maior, Borșan și așa mai departe! Târgumureșeni, aveți piețe, pentru comerț civilizat, nu sunteți în 1700, să cumpărați de pe stradă, de la inși cu proptele în primărie și care nu plătesc taxe.
La doar o săptămână de la debutul „Toamnei mărului mureşean”, se înregistrează vânzări record: în pieţele agroalimentare din municipiu şi în parcul din Piaţa Trandafirilor au fost achiziţionate, zilnic, 5 tone de mere, însumând un total de 35 de tone. Tot în această perioadă, târgumureşenii au cumpărat peste 450 de litri de suc natural de mere.Reamintim că „Toamna mărului mureşean” face parte din campania de vitaminizare iniţiată de primarul municipiului, dr. Dorin Florea, şi are ca obiectiv promovarea produselor autohtone în scopul achiziţionării şi consumului. Campania, organizată de Primăria Municipiului Tîrgu-Mureş în parteneriat cu SC ADMINISTRATOR IMOBILE ŞI PIEŢE SRL va continua atât timp cât o vor permite condiţiile meteorologice şi în măsura vor exista resurse şi disponibilitate din partea producătorilor de mere pentru comercializarea acestor fructe

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.