marți, 27 noiembrie 2012

Șmecherașii lui Florea inventează răspândacii de serviciu, după ce derbedeii din primăria Târgu-Mureș au inventat atacul vandalilor



Șmecherașii lui Florea inventează răspândacii de serviciu, după ce derbedeii din primăria Târgu-Mureș au inventat atacul vandalilor
Viermii din primărie sunt în campanie electorală și asta presupune atacuri constante la CJM și la candidații UDMR. După ce porcii au inventat în altă campanie electorală atacul vandalilor, cu jigodii cu statut de funcționar public și expirați din SRI, pe autocolante care nu îi interesează pe cei de la DNA, care paseză pisica la Parchet, pentru soluționarea dosarului 3570/p/2012, care pot puți urât a premeditare și a mulți bani publici pe firma abonată (primăria Târgu-Mureș vroia autocolante înainte de...atacul vandalilor, asta da previziune pentru campania electorală a lui Florea), acum bandiții de subordonați ai lui Florea se luptă cu...răspândacii de serviciu. Găinarii inventează subiecte, la fel ca în cazul atacului vandalilor, iar dacă cineva ar vrea să le dea tembelilor peste bot și interese ar fi suficient să publice afacerile pe bani publici ale abonaților din piețe, școli, reabilitări, sport. Toată lumea știe, abonații PDL și camarila umflă banul la primăria lui Florea, așa că nu e nevoie ca bandiții să inventeze în campanie electorală subiecte la derută, ei având deja bubele și interesele de partid. Târgumureșenii au exact ce au votat, consecința votului ordinar și etnic, ca să nu fure maghiarul pe ce poate pune mâna românul!
Atenție, găinarii postează pe site pe bani publici, nu pe rahaturile lor de partid cu amețiți pe bani publici!

Constatăm, cu regret, că unii politicieni, epuizându-şi, probabil, întregul „arsenal” de campanie, trec la dezinformarea crasă a locuitorilor din cartiere, în scopul de a crea derută, nelinişte şi confuzie.

Cu un zel demn de cauze mai nobile, „răspândacii de serviciu” vehiculează zvonul conform căruia Piaţa agroalimentară „Dacia” din cartierul Tudor este pe cale de a fi desfiinţată, fapt ce ar aduce serioase deservicii locuitorilor din zonă.

Spre corecta dumneavoastră informare, precizăm că, departe de a fi desfiinţată, piaţa va căpăta o faţă nouă, prin ample lucrări de modernizare şi reabilitare, astfel încât să fie adusă cel puţin la nivelul Pieţei „Cuza Vodă”, din zona centrală a municipiului.

Reafirmăm, pe această cale, că Primăria Tîrgu-Mureş depune eforturile necesare pentru modernizarea tuturor pieţelor din municipiu, astfel încât comerţul în aceste centre să se desfăşoare în spaţii moderne, asigurând atât producătorilor cât şi cumpărătorilor condiţii civilizate pentru desfăşurarea, la standarde superioare, a activităţilor specifice acestor sectoare comerciale.
Afacerea autocolante este cea despre care DNA se jură că nu are legătură cu anticorupția, dar pasează pisica altei instituții. Ce autocolante au cumpărat bandiții din primărie să spună ei, afacerea cu autocolante pe bani publici este una singură și este asta:
Afacerea este pe Media Factory International SRL: Data publicare: 01.04.2012 20:58 /Autocolante a€“ format A4, suport PVC, print digital real solvent ink, 4+0, Cantitate: 3000.00, Data initiere: 23.04.2012 14:27, Data limita etapa: 26.04.2012 17:00, Pret maximal: 2.78 RON, adică peste 1800 de euro!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.