miercuri, 10 septembrie 2014

Bandiții PDL Mureș pupincuresc din nou la ilegalul Clodu Maior, până când ANI sau DNA îl vor pune pe păcăliciul de întreținut al porcului mare PDL Mureș pe făraș! Atenție, bandiții PDL Mureș se laudă de obicei cu dedicațiile pe porcii PDL Mureș, așa că urmăriți banii întorși la porcul mare pe motiv de…sponsorizare!



Bandiții PDL Mureș pupincuresc din nou la ilegalul Clodu Maior, până când ANI sau DNA îl vor pune pe păcăliciul de întreținut al porcului mare PDL Mureș pe făraș! Atenție, bandiții PDL Mureș se laudă de obicei cu dedicațiile pe porcii PDL Mureș, așa că urmăriți banii întorși la porcul  mare pe motiv de…sponsorizare!

Porcii etnici PDL Mureș care l-au adus ilegal pe Maior ca viceprimar, ilegal ca și consilier personal și mai ilegal ca și ingineraș pe PFA de 35.000 de lei (atenție, DNA, tipul are autorizație de partid și umflă și milioanele de euro de la porcul pedelist, pe firma lui și a mă-sii, afacerea FCM/ASA de la proștii de români și maghiari furați de lepra mare PDL) - vor profita ca niște lepre etnice hoațe până când ANI și sau DNA îl vor zbura pe întreținutul lui Florea din primărie! 
Alo, bandiții PDL Mureș, poate vă dă careva în gât cu legea avertizorului public, pentru angajările de rude proaste ale PDL, pe angajările pe leprele PDL Mureș, pe carnet de partid, pentru dedicațiile de partid pe Cătană și pentru casetele primăriei furate de banditul PDL Mureș pentru televiziunea zdrenței de partid, că orice hoție a porcului etnic PDL se plătește, nu-i așa?!
Să ghicim, banditul PDL se laudă cu Poruțiu, cu Valpet, Astor, Borșan, Bența?
 Angajați ai primăriei, mai permiteți borfașilor PDL să vă fure casetele, să se se folosescă de gunoaiele angajate de borfaș pe carnet de partid portocaliu și rude proaste ale organelor de control care verifică primăria, să vă cheltuiască banii publici pe leprele de români care își trag elicoptere și alte investiții din dedicațiile potlogarilor și așa mai departe. Vreți hoție și mafie etnică?! Apropo, banditul PDL cât a cheltuit din banii publici pentru festivalul penelistului și iubitului său Mora? Sau porcul poate deconta orice, ca pentru porcii lui PDL Mureș?!


„Investind în educaţie, investim în viitorul oraşului!”
Miercuri, 10 Septembrie 2014 12:09 | Imprimare | Email



Marime text:



Viceprimarul municipiului, Claudiu Maior:

„Investind în educaţie, investim în viitorul oraşului!”



      În această perioadă premergătoare începerii noului an şcolar, sunt finalizate majoritatea lucrărilor de reabilitare şi modernizare la unităţile de învăţământ din oraş. Potrivit specialiştilor din cadrul Direcţiei Şcoli a Municipiului, au fost terminate lucrările de hidroizolaţii şi reparaţii şarpante. Au fost executate reparaţii la pardoselile sălilor de sport de la Colegiul Economic „Transilvania”, Liceul Tehnologic „Avram Iancu”, Liceul Tehnologic „Gheorghe Şincai”.

      La Şcolile gimnaziale „Europa” şi Beşa au fost amenajate grupuri sanitare, iar grupul sanitar de la Şcoala Gimnazială „Dacia” corp A a fost complet reabilitat. Tot aici au fost înlocuite sistemele de iluminat convenţionale cu sisteme economice tip LED. Tâmplăria de lemn a fost înlocuită cu tâmplărie PVC la Şcoala Gimnazială „George Coşbuc” şi la Şcoala generală nr. 7 corp A.

     Sunt realizate în proporţie de 30% modernizarea şi mansardarea Grădiniţei cu program prelungit nr. 16 – principala investiţie – şi au fost demarate lucrări de reabilitare a grupurilor sanitare la Liceul Tehnologic „Electromureş”, Şcoala Gimnazială „Mihai Viteazu” şi la Grădiniţa cu program prelungit „Paradisul Copilăriei”. Totodată, sunt în curs de reabilitare aleile pietonale de la Şcoala Gimnazială „Europa” şi sunt executate lucrări de înlocuire a tâmplăriei de lemn cu tâmplărie PVC la sala de sport a Liceului Pedagogic „Mihai Eminescu”. În paralel, se fac verificări tehnice şi reparaţii integrale la centralele termice ale unităţilor de învăţământ, fiind contractate lucrări de reabilitare a aleilor pietonale la Grădiniţa cu program prelungit nr. 15 şi pentru diferite reparaţii la împrejmuirile şcolilor şi grădiniţelor.

     „Ne-am propus şi am promis dascălilor, părinţilor şi elevilor că noul an de învăţământ va începe în şcoli şi grădiniţe curate, reparate, modernizate. Am depus toate eforturile în acest sens, pentru că dorim să le creăm copiilor condiţii cât mai bune. Apreciez că, în mare măsură, am şi reuşit. Investind în educaţie, investim, de fapt, în viitorul oraşului”, este de părere viceprimarul municipiului, Claudiu Maior.



Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.