luni, 29 septembrie 2014

România e de ani buni în UE și banditul PDL Mureș e la mandate bune la primărie, dar scursurile PDL vin să vă schimbe acum mesele din piețe!



România e de ani buni în UE și banditul PDL Mureș e la mandate bune la primărie, dar scursurile PDL vin să vă schimbe acum mesele din piețe! 77.000 de lei de făcut praf de porcul pedelist, căutați beneficiarul porcului cu dedicație!
Așa cum retardatul lui Florea și televiziunile cu cartelul la notarul unui jeg de-al porcului mare PDL Mureș spun, jegul pedelist nu a făcut nimic 3-4 mandate și, spunem noi, lucrează doar pe firme care se dovedesc ale leprei PDL. La fel și aici, România e de ani buni în UE, rahatul portocaliu tronează de ani buni la primăria târgumureșeană, dar bandiții muncesc doar când au interes și firme ale porcilor etnici din partid.  E greu să fi altfel când ai avut dedicații pe publicitatea lui Zereș și a lui Cătană, când Munteanu se joacă cu sondaje de opinie la șeful de partid, când retardatul și ceilalți bandiți PDL Mureș sunt angajați în primărie sau primesc cadouri dedicate, pe hoția de carnet de partid, când rudele gunoiului PDL sunt aduse în primărie și când casetele primăriei sunt luate de borfaș și duse la rahatul cu propagandă televizată pentru Florea și retardatul lui Florea, când porcii lui Florea au dosare la ANI, DNA și pentru alte hoții etnice. La câte golănii pe carnet de partid au făcut bandiții PDL Mureș ce mai contează că leprele sug bugetul cu 1.500 de lei minimum pe o tarabă din…plastic?! Și, sub nasul altui ins cu miros de uniformă, cel mai plăcut miros pentru banditul PDL Mureș, pornind de la duhoarea de… securist și terminând cu transpirația neghioabă de polițist adjectiv. 
P.S. Un nesimțit declarat ilegal ca viceprimar, votat pentru avantaje financiare gen Peninsula (900.000 de lei de la porcul pedelist cu alergie la tăblițe bilingve și limba maghiară la Weekend!) de UDMR, un întreținut ilegal pe PFA scos la comandă și un neterminat cu dosare la ANI, pentru golăniile comise de porcul mare al PDL Mureș, îl reprezintă pe porcul mare!  Ilegal la bandit nu scoate ochii, plus că atunci când Maior va fi aruncat la gunoi de ANI și DNA banditul va putea spune că activitatea instituției nu poate fi anulată pentru că un tăhui a fost trimiz de banditul mare al PDL Mureș să reprezinte instituția hoțomanilor deja dovediți!


   În Piaţa de zi din cartierul 7 Noiembrie, 50 de mese vechi, de beton, au fost înlocuite cu mese din plastic, prevăzute cu lădiţe pentru depozitarea mărfurilor agroalimentare, în concordanţă cu standardele impuse de legislaţia europeană.

       Prezent la acest eveniment, viceprimarul municipiului, Claudiu Maior a primit felicitări din partea producătorilor, dar şi a cumpărătorilor aflaţi în piaţă, luni, 29 septembrie.

     „Am promis târgumureşenilor un comerţ civilizat, desfăşurat în condiţii de siguranţă şi igienă. Vom continua această acţiune şi în celelalte pieţe din municipiu, ca o dovadă a preocupării municipalităţii pentru sporirea gradului de confort al locuitorilor şi crearea de condiţii optime pentru ca producătorii să-şi poată etala şi comercializa mărfurile într-un ambient plăcut şi atractiv”, a declarat viceprimarul Claudiu Maior.

     „Ne bucurăm că, în sfârşit, avem create toate condiţiile pentru a ne desfăşura activitatea într-un mod civilizat, mai ales acum, când legumele şi fructele se găsesc din plin, pentru toate gusturile şi toate buzunarele. Nu-i totuna să scoţi marfa din sac sau s-o aranjezi frumos, în lădiţă”, a fost de părere Nicolae Moldovan, producător de cartofi din Tîrgu Mureş.

     Valoarea investiţiei se ridică la suma de 77.500 de lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.