miercuri, 19 august 2015

DNA Târgu-Mureș, ai uitat de dedicația penalilor din Primăria Târgu-Mureș și CL pentr Cupa liceelor cu tricouri Joma, afacere anuală de sute de mii de euro! Sau mafia etnică și șantajistă de udemeriști te ...deranjează? Șnapani etnici de Târgu-Mureș, DNA are o jenă să investigheze aici?

DNA Târgu-Mureș, ai uitat de dedicația penalilor din Primăria Târgu-Mureș și CL pentr Cupa liceelor cu tricouri Joma, afacere anuală de sute de mii de euro!  Sau mafia etnică și șantajistă de udemeriști te ...deranjează? Șnapani etnici de Târgu-Mureș, DNA are o jenă să investigheze aici?
DNA Târgu-Mureș e foarte interesată de banii furați de jegurile din executiv și legislativ, lotul bandiților cu bani dați fotbalului retardatului lui Florea, dar nu mișcă un deget pentru dedicația Cupa liceelor la fotbal și baschet, pentru subordonații din PDL! Golănii etnice, prin IȘJ Mureș, condus de pedelist și apoi de pesedistul cu fiul cu afaceri cu golanii PDL,dar cu nevasta umflată în dosarul DNA pentru votul dat afacerii retardatului pedelist!
Atenție, inițiator Maior, gășcarul vitei care angajează scursurile din partid pe consiliere, PFA, pentru luat mită de la firma care sponsorizează deja partidul hoțului. Măcar demenții PDL și mega-hoții din primărie nu au mai pus afacerea pe mă-sa lui Maior și pe unchiu-su din sectă.

Expunere de motive


privind aprobarea încheierii unui act adiţional la Contractul de Asociere cu Asociaţia „Fotbal Club ASA 2013 Tîrgu-Mureş”, în vederea organizării „Ligii Liceelor la Fotbal”



În perioada 2011-2013, prin hotărârile Consiliului Local Municipal Tîrgu-Mureş privind asocierea dintre Municipiul Tîrgu-Mureş şi Asociaţia „Fotbal Club ASA 2013 Tîrgu-Mureş” a fost prevăzută alocarea suplimentară pentru club a unei sume se 10% din valoarea contractului de asociere pentru sprijinirea sportului de masă pentru tineret, ramura fotbal, prin care s-a organizat “Liga Liceelor la Fotbal”. În hotărârile ulterioare nu s-a mai prevăzut această sumă.
Având în vedere impactul pe care l-a avut această competiţie în rândul tinerilor, considerăm oportună reluarea organizării “Ligii Liceelor la Fotbal”. În acest sens propunem suplimentarea valorii Contractului de Asociere dintre Municipiul Tîrgu-Mureş şi Asociaţia „Fotbal Club ASA 2013 Tîrgu-Mureş” pentru sezonul 2014-2015 cu 10% din suma aprobată pentru asociere.
  Supunem spre aprobare Consiliului Local Municipal Tîrgu-Mureş, proiectul de hotărâre cu privire la aprobarea încheierii unui act adiţional la Contractul de Asociere cu Asociaţia „Fotbal Club ASA 2013 Tîrgu-Mureş”, în vederea organizării „Ligii Liceelor la Fotbal”.


                                                                                                  Iniţiator:

                                                                                     Viceprimar- Peti András ________________

                                                                                     Viceprimar- Sergiu Claudiu Maior ________




În temeiul art. 51 din Regulamentul de organizare şi funcţionare a Consiliului local municipal Tîrgu Mureş,
Comisiile de specialitate ale autorităţii publice deliberative, în conformitate cu art. 54, alin. (4) din Legea nr. 215/2001 privind administraţia publică locală, republicată, prezintă următorul raport:

1. Comisia de studii, prognoze economico-sociale, buget-finanţe şi administrarea domeniului public şi privat al municipiului.

Preşedinte                                                                            Secretar
        jr. Peti Andrei                                                                ____________________
         


            2. Comisia de organizare şi dezvoltare urbanistică, realizarea lucrărilor publice, protecţia mediului înconjurător, conservarea monumentelor istorice şi de arhitectură.



Preşedinte                                                                                Secretar
     ing. Törzsök Sándor                                                            ec. Loghin Lucian



3. Comisia pentru servicii publice şi comerţ.

Preşedinte                                                                                Secretar
      ec. Bakos Levente                                                                ___________________



4. Comisia pentru activităţi ştiinţifice, învăţământ, sănătate, cultură, sport, agrement şi integrare europeană.



Preşedinte                                                                                Secretar
dr. Kikeli Pál                                                               prof. Someşan Cristina



5. Comisia pentru administraţie publică locală, protecţie socială, juridică, apărarea ordinii publice, respectarea drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti, probleme de minorităţi şi culte.




Preşedinte                                                                                Secretar
       Sîmpălean Dan Ştefan                                                      av. Karácsony Erdei Etel




ROMÂNIA                                                                                                      proiect
JUDEŢUL MUREŞ
CONSILIUL MUNICIPAL TÎRGU-MUREŞ



H O T Ă R Â R E A     nr. ________
din _____________________2014

privind aprobarea încheierii unui act adiţional la Contractul de Asociere cu Asociaţia „Fotbal Club ASA 2013 Tîrgu-Mureş”, în vederea organizării „Ligii Liceelor la Fotbal”

Consiliul local municipal Tîrgu Mureş, întrunit în şedinţă ordinară de lucru,
            Văzând Expunerea de motive nr._________________ iniţiată de Viceprimarii municipiului Tîrgu Mureş dl. Sergiu-Claudiu Maior şi dl. Peti András şi avizul favorabil al comisiilor de specialitate,
În baza prevederilor Legii nr.69/2000, a educaţiei fizice şi sportului, a H.G. nr.884/2001 pentru aprobarea Regulamentului de punere în aplicare a dispoziţiilor Legii nr.69/2000 şi a HCL nr.107/2010, cu privire la modificarea HCL nr.4/31.01.2013 privind reglementarea modalităţilor de sprijin pentru acţiuni sportive în municipiul Tîrgu-Mureş,
În temeiul art.36, alin.(4), lit.a), alin.(6) lit.a), pct.6 şi alin.(7) lit.a), art.45 precum şi ale art.115, alin (1), lit.”b”, din Legea nr.215/2001 privind administraţia publică locală, republicată,


H o t ă r ă ş t e :

Art.1. Se aprobă suplimentarea cu 10% a sumei alocate pentru asocierea dintre Municipiul Tîrgu-Mureş şi Asociaţia „Fotbal Club ASA 2013 Tîrgu-Mureş”, aprobată prin HCL nr.185/2014, pentru organizarea „Ligii liceelor la Fotbal”.

 


Art.2. Se aprobă încheierea unui Act adiţional la Contractul de Asociere nr. 24486/a/29.05.2014 cu suma aprobată la art.1.

Art.3. Cu aducerea la îndeplinire a prezentei hotărâri se încredinţează Executivul Consiliului Local prin Direcţia Economică şi Direcţia Activităţi Social-Culturale şi Patrimoniale.


           Viza de legalitate                                                                               
Secretarul Municipiului Tîrgu Mureş                                         
jrs. Maria Cioban
_____________________



 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.