miercuri, 26 august 2015

În sprijinul unui confrate, dar și material pentru DNA: afacerea cupa liceelor cu beneficiar Joma.Sute de mii de euro de la hoțomanii portocalii pe camarila etnică!



În sprijinul unui confrate, dar și material pentru DNA: afacerea cupa liceelor cu beneficiar Joma. Sute de mii de euro de la hoțomanii portocalii pe camarila etnică!
Mafia bandiților PDL Mureș mai poate lua una peste botul jegos prin afacerea cupa liceelor, în care porcii lui Florea au livrat pretextul pentru afacere pe întreținutul Joma. Rețineți că bandiții PDL s-au pozat cu copiii îmbrăcați în tricouri Joma, iar când hoții etnici vroiau să mai fure milioanele de euro pentru demenții PDL subordonați lui Florea bandiții au aliniat copiii la cerșit tot în echipamente Joma! DNA, stârpești hoții români care fură etnic la Primăria Târgu-Mureș sau e mafia etnică prea de interes, inclusiv pentru SRI-ul preocupat doar de unguri verzi pe pereți și de scris cu pseudonim în ziare locale ?
DNA, atenție că banditul a mai dat banii publici și altei creaturi PDL Mureș cu duhoare italienească, tot pe carnet de partid și camarila  etnică, în famiglie PDL!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.