miercuri, 11 noiembrie 2015

Klaus a promulgat legea cu ziua limbii maghiare, dementul din Primăria Târgu-Mureș cu alergie la maghiari se zgârie pe ochi!



Klaus a promulgat  legea cu ziua limbii maghiare, dementul din Primăria Târgu-Mureș cu alergie la maghiari se zgârie pe ochi!
Dementul amendat pentru neinscripționare bilingvă, dar cu bilingvism pe blocurile reabilitate de abonații etnici ai banditului etnic, trebuie să inventeze rapid ceva pentru ziua de 13 noiembrie! Cum banditul semnează pentru Ținutul secuiesc capitală cultural, cum curtează frații secui și inventează pomeni de 200.000 de euro din banii publici pentru Peninsula consilierului lui Borbely și vot  pentru retardatul cu fotbalul, probabil că nebunul etnic va inventa ceva la Târgu-Mureș. 
Așadar, idei pentru excrementul din primărie: concerte pe maghiarii și ungurii fluturați la Știi TV-ului bandiților PDL, premierea doamnei cu amenda în Piața 22 Decembrie 1989 pentru…civism, solicitarea la DNA ca maghiarii să nu mai fie urmăriți pentru mita luată de bastardul român, de la Coral, mea culpa pentru cretinii care nu au dat autorizații pentru Vâltorare și recunoașterea jegului sereist al lui Florea despre manipulările cu maghiari din campania banditului mare din PDL și Primăria Târgu-Mureș: UDMR vinde Ardealul, UMF și Târgu-Mureșul, dar și pentru alte manipulări ale nebunului cu isterie la adresa maghiarilor și cu vulturii albaștri ai manipulării etnice pentru hoțul român atât de iubit de  sereiștii mureșeni, nu doar în scris și articole  în campania mega-hoțului pedelist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.