vineri, 6 noiembrie 2015

Un păcălici la vânătoare de pășuni



Un păcălici la vânătoare de pășuni
Pentru că județul Mureș are deja faimă de bandiți care au dosare DNA sau ANI și pentru că subalternii sunt angajați până și pe PFA  ingineresc de banditul lor de partid în primăria Târgu-Mureș sau aiurea, nu ne mai șochează că udemeriștii fac ca majoritarii! Hoții! Încă departe de ce fură bandiții români la Târgu-Mureș, prin vot etnic și pe zdrențele umane condamnate penal, din camarila mega-hoțului etnic numărul 1!

CONFLICT DE INTERESE ADMINISTRATIV ȘI PENAL:

În exercitarea funcției de consilier local, NEMETH ATTILA a participat la deliberări și a votat în favoarea aprobării Hotărârii Consiliului Local Vînători privind aprobarea închirierii pășunilor disponibile aparținând domeniului public al Comunei Vînători;



Ulterior, între primăria comunei Vînători, Județul Mureș și Nemeth Attila un contract de închiriere a trei parcele de teren în suprafață totală de 49,66 ha, aflate în domeniul public al comunei. Astfel, interesul patrimonial obținut a fost în cuantum de 33.246,27 lei, reprezentând subvenții APIA încasate pentru suprafața de teren închiriată în baza contractului menționat anterior.



Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Sighișoara în vederea verificării indiciilor privind posibila săvârșire a infracțiunii de conflict de interese, prevăzută de art. 301 din Codul Penal al României.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.