marți, 2 august 2016

Ceva interese ale borfașilor PNL Mureș pentru Stăncioiu de la ASA?



Ceva interese ale borfașilor PNL Mureș pentru Stăncioiu de la ASA?
Cum orice ins din gașca penalilor PNL își ia într-un fel bunăvoința borfașilor, atenție la lucrările ăstuia fără autorizație și la celelalte afaceri, pe cei doi penali și mituiți nenorociți, Florea și  Dobre.

http://www.cjmures.ro/Hotariri/Proiecte/2016/07/pct1.pdfr
sursa: rubarburanaturala. Probabil turnătorie civică de la penelistul Mircea Munteanu, insul cu prostiile naziste cunoscute.

Sesizare trimisă pe e-mail în această dimineață:

Către Poliția Locală Tg-Mureș,

Prin prezenta doresc să vă informez despre o gravă încălcare a legilor și regulamentelor de urbanism de către proprietarul parcelei de teren de pe strada Rozelor nr. 11, Tg-Mureș.
Astfel începând de ieri 01 august 2016 au fost demarate lucrări de amenajare de șantier pentru o probabilă viitoare construcție. Mă exprim așa pentru că în ciuda obligativității obținerii acordului vecinilor pentru eliberarea autorizației de construire nici un vecin nu a fost informat și întrebat despre acordul pentru ceea ce urmează să se construiască la adresa Rozelor nr. 11, Tg- Mureș.
Se desfășoară lucrări de excavare pentru fundații fără a fi afișat spre cunoștința publicului, conform legii, numărul autorizației de construire, tipul de imobil ce se va construi, etc.

De asemenea vă informez pe acestă cale că pe terenul de pe strada Rozelor nr. 11 din Tg-Mureș, sunt 4 nuci răzleți pe care probabil cei ce desfășoară acum activități ilegale de construire îi vor tăia. Conform legii 348 din 2003 cu modificările și completările ulterioare nucii răzleți nu pot fi tăiați decât în anumite condiții, condiții care în opinia mea nu se îndeplinesc în cazul nucilor prezenți pe parcela de teren de pe strada Rozelor nr. 11 din Tg-Mureș. Anexez prezentei extras din legea 348 din 2003.

Vă rog a interveni pentru a STOPA lucrările de construcție semnalate până la intrarea în legalitate a acestora, și de asemenea pentru a proteja conform legii nucii răzleți.

Extras legea 348/2003
Art. 17. - Cultura nucului din categoria pomi razleti este supusa si urmatoarelor prevederi speciale:

b) taierea nucilor si castanilor comestibili din categoria pomi razleti, indiferent de proprietar, se face pe baza autorizatiei-model prevazute in anexa nr. 3;
c) cererea pentru taierea nucilor/castanilor comestibili din categoria pomi razleti solicitata de persoanele fizice sau juridice se depune cu cel putin o luna inaintea executarii taierii, iar aceasta se verifica si se aproba de specialistii directiilor pentru agricultura si dezvoltare rurala judetene, respectiv a municipiului Bucuresti;
d) criteriile care stau la baza documentatiei in vederea autorizarii taierii nucilor razleti/castanilor comestibili sunt:
1. pomii sunt imbatraniti si prezinta ramuri uscate in proportie de 60% din coroana;
2. pomii sunt amplasati intr-un perimetru unde urmeaza sa se construiasca obiective de interes national sau de interes al comunitatii locale;
3. pomii sunt amplasati pe aliniamentele drumurilor nationale si se pune in pericol siguranta circulatiei rutiere.

Apreciez profesionalismul și obiectivitatea de care au dat dovadă reprezentanții Poliției Locale Tg-Mureș, care au dispus oprirea oricăror lucrări la șantierul de pe strada Rozelor nr 11, până la obținerea autorizației de construire.
Mai trebuie avut grijă și de cei 4 nuci care conform legii 348 din 2003 nu pot fi tăiați. Deci orice s-ar construi acolo trebuie să se facă cu protejarea nucilor.

Iar pe FB cineva dă un pont DNA:

Domnul Stancioiu face casa din aceiasi bani din care face case pe strada Constandin Hagi Stoian si mai nou doua blocuri...intr-o zona unde sant doar case...unde alți au încercat sa facă blocuri dar nu au putut......oare cum au primit autorizație. .,chiar el Stanciou

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.