joi, 4 august 2016

Prietenul Costel Neacșu își anunță candidatura ca independent pentru Camera Deputaților din partea mureșenilor!

Prietenul Costel Neacșu își anunță candidatura ca independent pentru Camera Deputaților din partea mureșenilor!

În marea de inși de partid cu multe bube, afaceri și cu speranțe de vot etnic, semn că poate exista normalitate în județul Mureș!Pentru cei care doresc să îl contacteze: costelneacsu_2007@yahoo.com, 0749.349.637.


Prof. și teolog Costel Neacșu

COSTEL NEACȘU este profesor, ziarist, scriitor, licențiat în Teologie, Istorie-Filosofie. A promovat interesele românilor prin 13 cărți și sute de articole în ziarele ”Cuvântul liber” din Mureș, ”Justițiarul Național” etc. Este dublu laureat al Premiului Ligii Scriitorilor din România (2012 și 2013), fiind distins și cu Medalia ”Notre-Respect – Ambasador 2011” a Trustului de Presă ”Ambasador” din Tg. Mureș. Este membru în Liga Scriitorilor, filiala Mureș, precum și în Uniunea Ziariștilor Profesioniști.


Scrisoare de intenție:
Dragi mureșeni,
Degeaba ne dăm toți cu părerea, despre ce se întâmplă în țară, dacă nu facem nimic ca să schimbăm lucrurile! Ca urmare, m-am hotărât – având binecuvântare arhierească – să fac un pas în față și, după ani de zile de când condamn în Presă și în cărți fărădelegile rețelei de călăuze false de politicieni aserviți intereselor externe, să îi ascult pe acei mureșeni care mă îndeamnă și sprijină să candidez ca independent la Parlament (Camera Deputaților).
          Știu că nu va fi ușor ca Mureșul să devină o citadelă a armoniei și bunei gospodăriri, dar îmi propun să fiu eu cel care să inițieze și să stimuleze o conlucrare periodică pe care viitorul grup parlamentar să o aibă cu Prefectul și cu Primarii spre rezolvarea problemelor județului nostru!
          Cunosc cauzele reale pentru care România, așa-zisă a ”lucrului bine făcut”, ”nu merge” într-o direcție bună.
                    Și sunt gata!
                                        De luptă!

AȘA SĂ-MI AJUTE DUMNEZEU!
                                                             Costel Neacșu
Cum văd eu o altfel de politică?
Multă lume vorbește despre criza economică, dar aproape nimeni nu spune nimic despre criza morală. Eu cred însă că rezolvarea situației grele, naționale, poate fi realizată numai dacă în actul de inițiativă legislativă sunt implicate persoane cu integritate culturală și morală. Din păcate, în ultima vreme, lipsește tocmai această calitate pe care candidații la Parlament ar trebui să o aibă când își pun problema regenerării spirituale a forței poporului nostru. Așa se explică de ce ne confruntăm cu acte normative care vor să acrediteze drepturi și libertăți minorităților, în special sexuale. Prin legiferarea homosexualității în unele țări, dar nu în toate, ni se pune în pericol ființa națională, identitatea, Biserica și Școala. Nu putem accepta să vedem cum copiilor noștri, în mintea lor fragedă, li se inoculează transformarea firescului în nefiresc și rușinea în nerușinare sodomică. Consecința unor astfel de schimbări de mentalitate, globalistă, ne-ar pune pe toți în situația dezintegrării umane și, în final, a lipsei de sens pentru utilitatea oricărui fel de viziune legislativă. Mă opun așadar scoaterii legislative a lui Dumnezeu din istorie, ca să nu ajungem la anarhie!
Așa văd eu o politică făcută altfel!


”Vi-l recomand pe domnul Costel Neacșu, o personalitate care, aflându-se în mijlocul celor mai importante teme cu care se confruntă societatea noastră, și-a pus condeiul profesionist în slujba lui Dumnezeu – a românilor și a României - și a luat atitudine, de nenumărate ori, în apărarea Drepturilor Omului”.

Al. Florin Țene, președintele Ligii Scriitorilor din România,
 membru corespondent al Academiei Americano-Române de Știință și Artă




Domnul profesor Costel Neacșu, colaborator al revistei ”Justițiarul Național” (pe care o conduc), va candida ca independent pentru Camera Deputaților. La un scriitor, slova sa este oglinda sufletului! Pentru cei care l-au citit pe domnul Neacșu este lesne de observat că este un patriot adevărat și cu credință în Bunul Dumnezeu. Absolvent al Facultății de Teologie, acesta ne amintește permanent că ”oastea e creștină”, așa cum este scris în Imnul Național, atunci când militează pentru păstrarea identității naționale și a tradițiilor românești, care nu sunt compatibile cu homosexualitatea și alte practici decadente importate și introduse cu de-a sila în mentalul colectiv prin intermediul unei prese manipulatoare, ostilă românilor și ”profund” coruptă.
Profesorul Costel Neacșu nu face parte din sistemul politic actual, cel care a ruinat România în 26 de ani, dar nu aparține nici falsului așa-zis ”antisistem”, format din reprezentanții  ONG-urilor lui Soroș, mai periculos pentru Țară decât cel pe care vrea să-l înlocuiască. Costel Neacșu este de-al nostru, nu al altora – care nu au nimic comun cu nemul românesc, decât, uneori, numele de împrumut.
Iată OMUL, scris cu majuscule...”

Marius A. Marinescu, director al revistei de investigații ”Justițiarul Național”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.