miercuri, 23 ianuarie 2019

De ce au lăsat escrocii din Târgu-Mureș miile de indicatoare cu Atenție, vi se ridică mașinile și Parcarea interzisă?


De ce au lăsat escrocii din Târgu-Mureș miile de indicatoare cu Atenție,  vi se ridică mașinile și Parcarea interzisă?
Răspuns: pentru că erau din banii populimii, pentru că românul mort și cel viu nu mai prestează activități, pentru că scrie în Constituție că e garantată proprietatea și nu pot niște borfași să fugă cu ea și să ceară răscumpărarea de vreo 600 de lei. Dacă tot au zeci de mii de indicatoare din banii publici și săgetuțe zeci de mii, aferente escrocheriei din banii publici, ce surpriză că inculpații din primăria Târgu-Mureș vor să muncească. În folosul, desigur, cum se va dovedi, iar, al subordonaților de partid sau semi-docți, atârnători, la consiliere sau bufoni pe PFA, fără concursuri în instituții publice,  al sectei, al etniei sau a camarilei.
P.S Poliția sereiștilor locali vroia să vă ridice mașinile și noaptea, dar nu vedeți neuronul cu chipiu și maximum 12 clase nici ziua. Dovadă că patria a priori, în buzunarele românașului, sub atenta supraveghere a actualilor sereiști, în orașul potlogăriilor pur românești, dovadă a complexului față de maghiari.

Ardealnews zicere: Cat de oportună să fie reintroducerea acestei masuri, nefiind construită nici o parcare supra/subterana pana acum, doar câteva linii trasate jumătate pe carosabil, jumătate pe trotuare, pe care ei le numesc cu mândrie parcări noi și pe care pietonii, nevoiți sa circule periculos pe carosabil, le considera, pe buna dreptate, bătaie de joc?

Municipiul Târgu Mureş,  în conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr.52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, îşi face publică intenţia de a aproba printr-o hotărâre  Studiul  de Oportunitate pentru Serviciul de Ridicare, Transport, Depozitare și Eliberare a Vehiculelor Staționate/Parcate Neregulamentar pe Domeniul Public al Municipiului Târgu Mureș.

Proiectul de hotărâre este publicat din data de 22 ianuarie 2019, pe site-ul Municipiului Târgu Mureş: www.tirgumures.ro şi afişat la sediul instituţiei din Târgu Mureş, P-ţa Victoriei, nr.3.

Cei interesaţi pot  trimite în scris propuneri, sugestii, opinii care au valoare de recomandare, până la data de  31 ianuarie 2019, la sediul Municipiului Târgu Mureş sau prin e-mail: secretar@tirgumures.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.