duminică, 27 ianuarie 2019

După sensul giratoriu de 600.000 de euro un nou experiment etnic, 113.000 de euro, 21 de locuri de parcare! Gagiul cu condamnare de la Astor plus urmașul mortului Lăurean egal love?!


După sensul giratoriu de 600.000 de euro un nou experiment etnic,  113.000 de euro, 21 de locuri de parcare! Gagiul cu condamnare de la Astor plus urmașul mortului Lăurean egal love?!
Trecând prin șmecheria parcări Senin de 800 de euro per mașină, 4 pari șl pișcotul nenorocit, de la inculpații români din Primăria etnică Târgu-Mureș!

https://www.listafirme.ro/one-cad-studio-srl-32057544/  La proiectele făcute de ăștia apare o semnătură, Sala S. Vasile! Ceva rude sau e chiar ăla de la  Astorul cu mită? Sala Silviu Vasile?!

DNA zicere:
Condamnarea inculpatului SALA SILVIU VASILE, director în cadrul S.C. ASTOR COM S.R.L., la pedeapsa de 3 ani închisoare cu suspendare sub supraveghere, pe un termen de încercare de 6 ani, pentru săvârşirea următoarelor infracţiuni: complicitate la infracţiunea de luare de mită şi complicitate la infracţiunea de dare de mită.

Instanţa a interzis inculpatului Sala Silviu Vasile, timp de 6 ani după executarea pedepsei principale, următoarele drepturi: dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în funcţii elective publice, de a ocupa o funcţie implicând exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a ocupa o funcţie sau de a exercita o profesie ori de a desfăşura o activitate de natura aceleia de care s-a folosit condamnatul pentru săvârşirea infracţiunii.

Dispune confiscarea specială de la inculpatul Tăutu Ioan a sumei de 12.000 de euro.
Obligă inculpaţii la plata a câte 200 lei fiecare cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.
Msnews.ro zicere:
ACHIZIȚIE DIRECTĂ. Asocierea de firme Citadin Prest SA & One Cad Studio SRL va proiecta și executa amenajarea a două parcări în comuna mureșeană Band, urmând să fie plătită de Consiliul Județean (CJ) Mureș cu 532.960,48 lei (echivalentul a peste 113.000 de euro).



Contractul, care a fost o achiziție directă a CJ Mureș, trebuie finalizat de Citadin Prest (firmă controlată de Costin Iancu Lăurean) până cel târziu în 11 iulie 2019 și va crea 21 de locuri de parcare în zona Primăriei Band, pavate cu dale din beton.



Conform devizului întocmit de proiectant, investiția (inclusiv TVA) este de 662.535,39 lei (din care 513.038,98 lei sunt construcția și montajul). În urma unui acord cu Primăria Band, care dorește să-și amenajeze și cele două stații de autobuz din zonă, cota parte din cheltuieli ce revine CJ Mureș este de 440.726,34 lei, iar Primăria Band urma să plătească din bugetul local suma de 210.980,05 lei, aferentă finanțării amenajării staţiilor de autobuz.



Practic, Primăria Band suportă aproximativ o treime din investiția aferentă amenajării parcărilor și a stațiilor de autobuz, care, așa cum am precizat, va însuma 532.960 de lei, lucrarea fiind negociată direct (nu s-a făcut licitație) cu firma lui Costin Iancu Lăurean.



Motivația investiției CJ Mureș din banii județului a celor două parcări din comuna Band constă în faptul că acestea sunt “situate în imediata apropiere a intersecţiei drumurilor judeţene DJ152A Tg.Mureş-Band-Iernut respectiv DJ151A int. DJ151-Şăulia-Band”.



Adică, parcările fiind acum neamenajate, acoperite cu balast, face dificilă intrare în parcări a autovehiculelor, acestea fiind “staționare pe partea carosabilă, ceea ce duce la strangularea circulaţiei pe tronsonul respectiv, punând în dificultate accesul participanţilor la trafic şi existând posibilitatea producerii de accidente de circulaţie”.



Liviu DAMIAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.