vineri, 8 martie 2019

Facebook ne scapă de trolii PSD. Nu poate și de manipularea de la haznalele TV ale pușcăriașilor

Facebook ne scapă de trolii PSD. Nu poate și de manipularea de la haznalele TV ale pușcăriașilor
Trolii de pe Facebook sunt infinit mai  puțin nocivi decât sclavii de la haznalele TV care-și apără banditul român. Și cum CNA e controlat de PSD orice gunoi e lăsat să mintă pe post, orice pușcăriaș înjură, orice păcălici de avocat al borfașilor români plânge la TV și manipulează masele prostite zilnic și care și votează pentru hoții mândri că sunt români, pentru escrocii care mint că e încă criză financiară din 2009, pentru jegurile de români care fură tichete de masă pentru a da tichete de vacanță. Pe scurt, hoții români sunt promovați la haznalele de români pușcăriași sau trimiși în judecată. Facebook e mic copil la manipulare, trăiască haznalele TV și siteurile  pușcăriașilor români!


Facebook spune că a eliminat patru pagini, 26 conturi de F­acebook și un grup din România care făceau parte dintr-o rețea ce opera în România prin conturi false, dar și reale create de apropiați ai PSD, a spus șeful pentru Cyberseccurity al companiei, Nathaniel Gleicher. ”Ei au împărtășit, de asemenea, conţinut care incita la dezbinare și au promovat conținut găzduit de câteva domenii care se prezentau ca site-uri de știri”, au spus cei de la Facebook.

”Am eliminat 30 de pagini grupuri și conturi din România, parte a unei rețele coordonate menite să inducă oamenii în eroare. Clonau pagini care imitau surse reale de știri, dar postau conținut partizan pro PSD”, a spus într-un interviu telefonic Nathaniel Gleicher, șeful pentru cyber-security al Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.