joi, 28 noiembrie 2019

Cât de proști sunt romenglezii noștri?

Cât de proști sunt romenglezii noștri?
Găsim zilnic tot felul de prostălăi care măcelăresc limba română cu neologisme via limba engleză sau barbarisme de genul romengleză. Am înțeles, orice trepăduș care își deschide o firmă și are 7 clase se semnează manager, deși nu are diplomă de management, orice firmă de 2 lei bagă un nume străin, să fie mai șmecheră, un retardat care face bani cu statul trebuie să pută a engleză cu numele firmei, să pară că nu e vorba de un escroc român. Din rândul prostălăilor se disting și bugetarii nenorociți care vin cu denumiri în engleză pentru prostime, pentru că limba română le pute. Cum sună, prima generație de la fundul vacii, proiect smile mobile? De ce nu project, descreierați? Ca să fiți englezi până în măduva de țăran sărac și complexat?!  Exemple găsiți cât cuprinde, doar cel de jos e contribuția mea.
Proiectul “Smile - Mobile” se va derula până la data de 31 Decembrie 2021.

Obiectivul proiectului il reprezinta prevenirea afecțiunilor dentare pentru menținerea unui organism sănătos printr-o soluție de tratament minim invazivă care corectează probleme dentare deseori ireversibile, dar care pot fi tratate ortodontic cu rezultate spectaculoase prin aplicarea de aparate ortodontice mobile, elevilor din Municipiul Bucureşti, cu vârste între 7 și 16 ani.
P.S. Pentru țăranii prima generație în pantofi și la oraș, în limba română ghilimele se pun jos și sus. La alții se pun doar sus. Valabil și la proștii de la sapă de român rupt în fund, care scriu fiecare cuvânt cu literă mare pentru că așa au învățat ei că e corect... în limba engleză!
P.S. 2. Pe vremuri țăranii se emancipau vorbind franceza. Vremurile sunt noi, proștii sunt vechi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.