marți, 5 noiembrie 2019

Inculpații din Primăria Târgu-Mureș rămân fără slugi ca să le păzească mașinile !

Inculpații din Primăria Târgu-Mureș rămân fără slugi ca să le păzească mașinile !
Oamenii în plus din uniformele târgumureșene, adică poliția locală cu 12 clase și mereu condusă mereu de un băiat cu pregătire la SRI și presă sau doar cu potlogării la Maramureș și citit zilnic presa cotidiană, ca sarcină de serviciu, ar rămâne în aer. Doamne ajută! Adică nu mai pot fura escrocii pentru ăștia nici la revelioanele poliției locale, peste 30.000 de lei caz sesizat de Curte de conturi? Cum rămâne, DNA, cu taberele de pictură de câte 15.000 de lei pentru gagiul Bretfe, cu asociațiile sindicale și sportive, pe câte 45.000 de lei de spart... sportiv, cu 20.000 de lei topiți profesional pentru...sport, pe așa zisa cupă fotbalistică și alte găinării din bugetul local pentru liniștea inculpaților și pomana băieților! DNA, ce prestau ăștia pentru inculpați, în afară de păzit mașinile în parcarea privată a angajaților cu dosare din primărie?!  Și ce mașini de serviciu au avut sub fund și în concedii?! P.S. Escrocii dovediți prin sentințe judecătorești ar spune că nu apelează la poliția cu 12 clase pe motiv de conflict de intersese?! Păi și poliția cu școală ia cadouri din bugetul local, pornind de la reparații mașini, 25.000 de lei, 700 de litri de combustibil, lunar, apă și canal pentru diaree de polițai și alte mizerii, liniștea fiind de peste 100.000 de lei pomană. Atenție, DNA, cum sună pachete din banii publici pentru angajații primăriei, deci și ai polițailor cu 12 clase?! Enjoy, la săpat!
P.S. DNA Târgu-Mureș, inculpații au paza pe școli pe firma unei maghiare! Nu pe poliție locală. Verificați dacă UDMR nu a primit pomană cu pază după modelul Gombos, adică pentru maghiari iubiți de răul ăla de partid care nu vrea să voteze buget nesimțit pentru firmele de nemâncați români și pentru interese obscure de români complexați și veniți cu pluta, printre primele generații la oraș și în pantofi.
P.S.2 Niște țăcăniți vroiau să lucreze și noaptea, ca să vă salte mașinile parcate ilegal. Ce vremuri, ce interese pentru gașca etnică și românașul beneficiar!  Acum nu îi mai găsiți pe ăștia decât păzind la unii mașini, cu pază video și mâncând cu nesimțire banii dumneavoastră!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.