sâmbătă, 7 iulie 2012

95 de milioane de lei pentru referendum. Ce ar fi cumpărat cu ei pedeliștii mureșeni


95 de milioane de lei pentru referendum. Ce ar fi cumpărat cu ei pedeliștii mureșeni
Cum se știe că la Târgu-Mureș niște șmecherași de partid își fac afacerile pe firme de partid și pe firmele camarile de partid să aflăm ce ar fi cumpărat șmecherașii din Primăria Târgu-Mureș de banii pentru referendumul pentru ejectarea lui Băsescu.
176 de contracte de servicii de publicitate media prin intermediul mijloacelor de informare in masa, consultanta in publicitate si gestionare publicitara. Costul estimat 537.000 de lei, cam 125.000 de euro. Posibil afacere tot pe televiziunile de propagandă PDL, în absența lui Felix Tătaru(GMP) și a altora de pe lângă partid.

-  132 de Lucrări de confecționare și montare mobilier urban tip panouri de afișaj iluminate, de 717.000 de lei, prin Proelcons. Adică să zicem vreo 150.000 de euro.

-        100  patinoare Proelcons, ca la proști, în Piața Teatrului, pe asocierea cu SC Remo, de 200.000 de euro.

-        200 de afaceri Transport terestru ocazional de persoane pe Siletina lui Maior care nu mai e a lui Maior, insul fiind uns de amicul Florea viceprimar ,după șicanarea vicelui liberal ales legal. Firma, câștigă vreo 7 licitații la care nu participă alții, doar pentru transportul terestru ocazional al Primăriei Târgu-Mureș. Afacerea ultimă este estimată de băieții veseli și deștepți la…537.000 de lei, deci vreo 100.000 de euro.

-        1000 de  sondaje pe firma lui Mircea Munteanu pe care acesta o are sau nu o mai are oficial. Îl știți, insul cu îndemnul nazist, pentru care a primit amendă de 1000 de lei. Afacerea pe firma asta costă peste 20.000 de euro. SONDAJE MARKETING RELATII PUBLICE S.R.L., firmă la care este acționar unic….Mircea Munteanu, omul PDL adus în prefectură după un sondaj la ieșirea de la urne care l-a scos frumos pe Florea ca și câștigător.
-        1428 servicii de Design și concepție grafică de 14.000 de euro! De la o anume Reclame Mureș SRL a unuia, parcă Ilieș,  despre care se scrie pe net că are și magazinul….FCM, echipa adusă pe bani publici și pentru propaganda de partid.
Despre alte afaceri pe Poruțiu, Bența, Borșan și alți abonați ai primăriei lui Florea subordonați de partid sau nu, chiar nu are rost să mai calculăm, pentru că doar la Târgu-Mureș se repară bazine de canotaj cu un milion  de euro, se pun tobogane de 700.000 de euro, se repară cetăți cu 4 milioane de euro, se angajează persoană fizică autorizată care să facă copii fax și să răspundă la telefon pentru gunoaiele din primărie, se pare mai proști decât prevede legea, dacă nu sunt în stare să facă o copie xerox! Iar despre afacerile găinarilor cu autocolante și manifeste nici nu are rost să discutăm, pentru că aici se folosesc banii publici direct în campania electorală a lui Florea și doar DNA, Poliția economică, ANI și SRI pot afla care sunt prostovanii cu semnături și deturnări de fonduri pentru propaganda de partid. DNA, te miști pentru cele două afaceri din campania lui Florea, cea cu vandalii și cea cu scrisoarea bilingvă de ponegrit candidatul maghiar?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.