luni, 16 iulie 2012

Bandiții de propagandiști din Primăria Târgu-Mure îl bagă în față pe Maior și nu scriu un rând de viceprimarii legali! Mai bine scriu de fostul viceprimar ilegal și pus de șmecherii de români!


Bandiții de propagandiști din Primăria Târgu-Mureș îl bagă în față pe Maior și nu scriu un rând de viceprimarii legali! Mai bine scriu de fostul viceprimar ilegal și pus de șmecherii de români!
Așa cum era de așteptat, bandiții din Primăria Târgu-Mureș, instituție văzută ca o feudă de șmecherașii portocalii care fac și campanie mincinoasă pe site și nu numai, cu sereiști dați afară, pe motiv de vandali, ca să nu câștige voturi maghiarul, fac campanie pentru Maior. Poate-poate porcii PDL vor reuși să îi sape pe cei doi viceprimari PNL și UDMR și Claudel revine la matcă! Pentru târgumureșenii care nu pot fi prostiți de propaganda unor gunoaie cu statut de funcționar public, membru PDL sau rudă de pedelist, din care sunt destui în primărie, iată atribuțiile reale ale viceprimarilor, așa cum le  prezintă chiar  siteul cu propagandă pe bani publici pentru Maior! Ciudată dragostea asta a politrucilor, parcă nu îl pupau deloc în fund pe Maior atunci când era consilier PRM și autobuzele asocierii aveau afișe Votați Vadim! E drept că și individul nu a stat decât o lună peremist, pentru că afacerile îi cereau să treacă în tabăra lui Florea! Atenție, atribuții publicate în 2011, pe când Maior semna cu seninătate afacerile pe firme de partid, iar al doilea viceprimar era inofensivul  Csegzi, care nu vroia să îi supere pe  șmecherașii de la PDL.

Viceprimar atributii
Joi, 07 Aprilie 2011 08:51 | Imprimare | Email



Marime text:

Atribuţiile principale:

1. Viceprimarii sunt aleşi de către Consiliul local municipal, pentru a-l ajuta pe Primar în realizarea atribuţiilor, fiind subordonaţi Primarului.

2. Viceprimarii, coordonează activitatea compartimentelor funcţionale delegate de Primar prin dispoziţie în condiţiile Legii nr. 215/2001 privind administraţia publică locală, republicată. Prin acest act viceprimarilor li se pot delega şi alte atribuţii decât cele strict legate de domeniile pe care le coordonează.

3. Viceprimarii coordonează, prin directorii şi şefii de serviciu, compartimentele aflate în subordinea lor ierarhică, putând solicita contribuţia serviciilor funcţionale pentru pregătirea şi executarea problemelor  administraţiei publice locale delegate.4. În lipsa Primarului, viceprimarii îşi coordonează domeniile independent, iar atribuţiile Primarului, respectiv conducerea operativă a instituţiei, semnarea actelor administrative pentru şi în numele acestuia se preiau de către viceprimarul desemnat.
5. Viceprimarii vor fi consultaţi la emiterea dispoziţiilor care vizează domeniile de activitate pe care le coordonează sau la propunerile de hotărâri ale Consiliului local municipal în aceleaşi domenii.
6. Viceprimarii pot primi însărcinări de la Consiliul local municipal şi participă în comisiile de specialitate în care sunt numiţi.

7. În lipsa unui viceprimar, el este înlocuit de celălalt viceprimar.
Iar ca să nu uitați, mega-manipularea etnică în lujba lui Florea și pe banii publici este aici. DNA, prinde bandiții care au cheltuit banii publici pe jegurile electorale!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.