duminică, 15 iulie 2012

România - făcută de râs de Băsescu, încălcându-se Carta Olimpică! Jegul politic bate orice dar e mai bine așa decât să inventezi vandali în campanie electorală, ca sereiștii expirați și funcționarii publici din Primăria Târgu-Mureș?


România - făcută de râs de Băsescu, încălcându-se Carta Olimpică! Jegul politic bate orice dar e mai bine așa decât să inventezi vandali în campanie electorală, ca sereiștii expirați și funcționarii publici din Primăria Târgu-Mureș?
Președintele suspendat al României, Traian Băsescu, a comis ieri la Cluj-Napoca o gafă care poate avea consecințe pe plan internațional. Acesta a aprins o flacără pe care a denumit-o a… democrației. Singura problemă: Carta Olimpică interzice cu desăvârșire folosirea simbolurilor olimpice (steagul, cercurile și flacăra olimpică), inclusiv orice referire la ele, în scopuri politice, iar cretinii care îl susțin pe Băsescu nu au vreo jenă în a încălca orice lege sau normă. Să fie mai bine asta decât să minți ca Pinocchio, la Târgu-Mureș, că vin vandalii ca să te voteze românii care îi percep pe maghiari…vandali? Vezi mesajul în limba română, formularea… alte partide și interlopii (desigur nu șmecherașii din PDL care iau bani de la șeful lor de partid, nu SRI-iștii cu condei, nu bandiții care fac afaceri cu gașca lui Florea, nu foștii pușcăriași miluiți de Florea cu asfaltări, scaune închiriate, săltări de mașini, sute de mii de euro sub acoperirea de sport, de salubrizare – numărați foștii pușcăriași și cercetații de DNA din preajma lui Florea și veți vedea cine e acela cu dubioși) vor ataca orașul și doar șmecherașul PDL vă apără! Băieții de băieți care fac praf banii publici pe firmele PDL, prin pomana șefului PDL, nu sunt anchetați la afacerile care se dovedesc ? Iar SRI Mureș, dacă taci în privința vandalilor anunțați de un dat afară de la SRI, acoperit de tătucul Florea, prin declarația: Bretfelean știe ce vorbește pentru că e fost SRI-ist, nu dovedești decât că joci pentru Florea! Sau nu tu, doar celebrii ingineri Fodor, profesorii Gall Zoltan, românii Ciprian Istrate și așa mai departe!Românism apărat prin manipulări și prin ilegalități  de bandiți care lucrează la stat!
În cele ce urmează manipularea etnică și mincinoasă, postată de porci pe siteul primăriei și lipită de imbecilii de comunitari care fac campanie electorală pe bani publici pentru Florea(atenție, târgumureșeni, aici sunt banii  dumneavoastră, solicitați organele de anchetă!): ”Primăria Municipiului Târgu-Mureş deţine informaţii certe potrivit cărora reprezentanţi ai unor formaţiuni politice, în cârdăşie cu grupuri de interlopi, vor vandaliza, în nopţile premergătoare alegerilor din 10 iunie, imobilele şi autoturismele din oraş, prin lipirea de afişe denigratoare, atentând la ordinea şi liniştea publică precum şi la siguranţa şi integritatea bunurilor cetăţenilor municipiului. Pentru preîntâmpinarea unor astfel de acţiuni menite a crea derută, confuzie şi nelinişte în rândul locuitorilor precum şi pentru protejarea bunurilor acestora, Primăria solicită sprijinul autorităţilor competente, în sensul depistării acestor acţiuni, identificării şi sancţionării făptuitorilor conform legislaţiei în vigoare. Primarul municipiului Târgu-Mureş, dr. Dorin Florea, se adresează, în egală măsură, cetăţenilor oraşului, rugându-i să sesizeze orice act de vandalism, apelând – prin Dispeceratul Integrat de Urgenţă – tel. 112 (apel gratuit) instituţiile statului abilitate a lua măsuri pentru protejarea bunurilor cetăţenilor, respectiv să se adreseze echipajelor de ordine publică aflate în misiune de patrulare în cartiere. Primarul municipiului are încredere în puterea de discernământ a târgumureşenilor, fără deosebire de naţionalitate, precum şi în corecta apreciere a eforturilor primăriei pentru asigurarea integrităţii bunurilor cetăţenilor şi ale oraşului”.
Abuz în funcție, folosirea banilor publici și a angajaților cu sau fără statut de funcționar publici sau simpli viermi subordonați pentru campania PDL, minciuni ca în 1990, precedenta mare manipulare a târgumureșenilor, pentru că Târgu-Mureșul trebuie să rămână orașul din care să nu fure ungurul ce poate fura românul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.