marți, 23 aprilie 2013

Minciuni în afacerea containere îngropate la Târgu-Mureș ! Porcii lui Florea au mințit din nou?



Minciuni în afacerea containere îngropate la Târgu-Mureș ! Porcii lui Florea au mințit din nou?
Pe baza unui articol dintr-o sursă de încredere și cu o semnătură de jurnalist adevărat, afacerea containere îngropate pe familionul Urdă și la preș de 100.000 de lei bucata pute deja.  Lăsăm declarațiile lui Maior de apoi, date, desigur, prin propagandistul lui cu site, cum că cetățenii din nu știu ce cartier sunt morți după astfel de container de 100.000 de lei și își doresc asta mai mult ca soarele, pentru că bandiții trebuie să justifice afacerile pe firme, mai ales cele de partid.
Ce nu pușcă bine e siteul firmei rudelor Urdă: http://containere-ingropate.ro/, pe care se scrie că modelul de container are capacitatea 3000/5000 litri. Cum i-a dat lui Maior 7 mc?! Prima minciună, iar a doua ar putea fi povestea cu oferirea de către firmă demonstrativ. Dacă ar fi așa, de ce există pe site nu la modele, ci la… portofoliu (cuvânt folosit și cu sens greșit)? Iar inșii se mai și laudă că au făcut amplasarea cu ajutorul Primăriei, adică se înțelege exact altceva, am avut nevoie de primărie să facem o afacere.  De urmărit că pe internet există solicitări și cereri din partea administratorului pentru audiențe la primării PDL (Cluj-Napoca și Piatra Neamț). Afaceri portocalii?! De ce nu ne-ar mira în orașul în care porcii din PDL Mureș inventează afaceri subordonaților și altor ratați PDL Mureș?!
Primele containere îngropate au fost date în folosință la Tîrgu Mureș
În Tîrgu Mureş cu ajutorul Primariei locale, s-au instalat primele containere îngropate pentru depozitarea gunoiului menajer şi reciclabil în data de 28 martie 2013. Acestea au fost amplasate pe strada Cutezanţei, în zona Parcului Diamant.

Containere la pret de apartament, la Târgu Mureş (UPDATE)
Containere îngropate pentru depozitarea gunoiului menajer şi reciclabil. Aşa vede Primăria Târgu Mureş rezolvarea problemei gestionării deşeurilor de care ar trebui să se ocupe societatea Salubriserv.
containere de 100.000 de lei la targu mures

Primele astfel de containere au fost amplasate pe strada Cutezanţei, în zona Parcului Diamant, costul pentru un astfel de sistem ridicându-se la 100.000 de lei, potrivit reprezentanţilor Primăriei Târgu Mureş.

Consilierul local Claudiu Maior a declarat că  “Cu sistemul implementat astăzi facem un pas important în gestionarea problemei deşeurilor menajere şi reciclabile. Containerele sunt perfect ermetice, nu mai atrag şoareci şi şobolani, sunt salubre, estetice şi împiedică răspândirea de mirosuri neplăcute mai ales în sezonul cald. În cel mai scurt timp vom răspândi acest sistem în toate cartierele municipiului Tîrgu Mureş, în funcţie de cererile pe care le vor face Asociaţiile de proprietari.”

Capacitatea containerelor îngropate este de 7 mc, adică cât 7 ghene de gunoi folosite în prezent, potrivit sursei citate.

UPDATE: Consilierul personal al primarului, Claudiu Maior, a explicat că restul pubelelor ar urma să fie achiziţionate de societatea Salubriserv dacă acest lucru va fi aprobat de Consiliul Local Târgu Mureş.

Consilierul personal al primarului a declarat că acele coşuri de gunoi amplasate în zona Diamant nu au fost încă achiziţionate de Primărie, fiind oferite de o firmă cu titlul de demonstraţie. Întrebat dacă va fi înapoiat în cazul în care aleşii locali nu vor fi de acord cu achiziţionarea a astfel de containere, Maior a precizat că "atâta cred că ne permitem".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.