joi, 11 aprilie 2013

Ungurul bulan de la Erdeeesh ne-a lăsat fără TV 1000 și History?

Ungurul bulan de la Erdeeesh ne-a lăsat fără TV 1000 și History?
Demența    numită RCS-RDS, în ceea ce privește lipsa de respect pentru clienți, mai lovește, se pare, o dată. Bandiții ăștia care nu se conformează cerințelor CNA, de introducere a GSP și Nașul (șmecherie maghiară a lui Teszari, alergie la limba română?!) se joacă cu grila și nu anunță clienții. De astăzi dimineața la Târgu-Mureș nu se mai prinde TV 1000 și History, cu mesajul identic cu cel dat atunci când bandiții pun canalele în pachetul superior.
Bandiții ăștia se  dădeau deceasul morții cum că Discovery cere prea mulți bani și am ajuns ca jegurile astea să scoată canale peste noapte și să ceară bani în plus pentru vizionarea lor? !Așteptăm reacția fraierilor de clienți ai șmecherașului de ungur bulan.
P.S. Ca idee, ungurii se războiesc cu firma maghiarului, dar maghiarii tac chitic:
Scandal urias intre o televiziune din Ungaria si compania de cablu RCS-RDS. Conducerea HIR Tv ii imputa firmei lui Zoltan Teszasi un milion jumatate de euro si a solicitat Tribunalului Bucuresti insolventa RCS-RDS. Ungurii se pling de neseriozitatea firmei de cablu si asteapta decizia instantei din Bucuresti.http://observator.tv/social/ungurii-dau-in-judecata-rcsrds-29481.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.