marți, 21 mai 2013

Afacerea vizată de șmecherașii din PDL Mureș, blocată. Super-calculator pe firme abonate și pe angajați și la stat și privat, deocamdată nu!


Afacerea vizată de șmecherașii din PDL Mureș, blocată. Super-calculator pe firme abonate și pe angajați și la  stat și privat, deocamdată nu!

Dacă bandiții din PDL Mureș au ordonat ca să se meargă la ședință din partea celor  care fac planul lui Florea, cum se lăudau ăștia, astăzi a fost rândul puterii și a UDMR să ia măsuri. Mega-afacerea pe firme deținute de profesori la universitățile mureșene, pe firme abonate la primăria lui Florea și pe foști angajați în primărie nu se poate face.  Să vedeți acum cum vor fi porcăiți USL-iștii și UDMR-iștii pe bani publici, pe siteul tîrgumureș.ro, pe gunoaiele controlate de bandiți din PDL și în presa cu care Marius Cătană, intemediarul de partid, se laudă că merge la notar după ce presa respectivă nu merge la licitație și lasă intermediarii să sifoneze banul public (sute de mii de euro pentru așa-zisa publicitate, în fapt reclamă pentru Florea și derbedeii lui ilegali, fie viceprimari, consilieri sau alți ratați de gen). Să vedeți articole semnate de persoane imaginare de la alți băieți cu ochi albaștri, ceva autocolante cu pericolul vandalilor imaginari care strică jucăria bandiților portocaii, niscaiva intervenții la B1, în timpul serviciului, ca porcii PDL să se plângă la organul PDL. Dacă consilierii puterii și UDMR ar fi și deștepți, ar descoperi legăturile primejdioase între cei care erau cu proiectul repectiv, locurile comune de muncă, firmele înființate de profi și așa mai departe. O gașcă care se cunoștea a vrut supercalculator, de ce să ne mirăm, e orașul în care bandiți din PDL Mureș au inventat toate afacerile pământului și în care porcii lui Florea aveau licitație iarna pentru sandale poliție comunitară și vaporizatoare de apă pentru reducerea temperaturii pe alei! Pe care, desigur, vreun bou de partid urma să le vândă la borfașii lui de partid! Poate consilierii ne lămuresc cum e cu afacerea cadou instalație de nocturnă 200.000 de euro pe clubul familionului lui Maior, pentru că eu, de exemplu, nu vreau să susțin pe nimeni din banii publici, cu excepția cazului când dovedește că e cretin din naștere, retardat, ins cu coeficient de inteligență subunitar. E donație pentru neputință sau ce?!

Consilierii locali USL şi UDMR vor ataca în instanţă hotărârile adoptate de aleşii PD-L la adunarea generală a acţionarilor S.C. The Science City For Research and Medical Informatics S.A. din data de 7 mai, blocând astfel, pe o perioadă nedeterminată controversatul proiect "Cercetare - Dezvoltare în domeniul medical şi informatică", cunoscut sub denumirea de Digital Mureş. http://mures.citynews.ro/eveniment/consilierii-udmr-si-usl-blocheaza-proiectul-digital-mures-vezi-de-ce-1242554

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.