duminică, 19 mai 2013

Campioni de cacao, aranjori după voia oierului! Steaua blatului minoritar

Campioni de cacao, aranjori după voia oierului! Steaua blatului minoritar
După ce vreo 7 ani de stat pe bară, fără să pupe titlul, cei de la Steaua s-au făcut de cacao exact când trebuia. Se aude că Reghecampf a anunțat deja că pleacă de la Steaua. Dacă omul are o jenă pentru aranjamentele deja anunțate înainte de meci, toată stima și aici pentru el! De remarcat că oierul are iar DEX-ul lui, pentru acela premierea e să dai bani în valiză jucătorilor pe bani publici (practic un fel de funcționari publici, care nu pot fi premiați de cetățeni, doar mituiți!). Dacă mai există și  alți oameni cu demnitate, semnalați aranjamentul mai sus și la organizatorii de cupe europene.  Cine face curățenie în jegul fotbalului românesc cu inși cercetați de DNA, cu foști pușcăriași, cu inși condamnați cu suspendare, cu lepre care folosesc banii publici?!


Pros sport.ro dixit:
"Nu e vorba că jucătorii n-au valoare de Steaua, dar n-au jucat cu motoarele la maximă. Acolo era şi Dică, le era şi lor ruşine. Era acolo şi Iancu, care a venit de la ei...astea sunt lucruri de omenie, lumea poate să înţeleagă sau nu.

Astea sunt chestii de omenie, le face oricine. Cine înţelege bine, cine nu, nu. Ca eu să mă bucur pentru naşul meu. Ce, nu mă pot bucura pentru naşul?

Dar astea nu sunt blaturi, eu n-am făcut un blat în viaţa mea. Doru Bratu a fost cel mai bun.

Mi-era frică şi la 4-1. Mi-era frică să nu-i rănesc. Am zis că dacă îl bagă pe Popa îi egalăm. Era vijelie acolo cu motoreta", a declarat Gigi Becali imediat după meci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.