duminică, 21 iulie 2013

Dovadă că pupincuriștii din biroul de presă al primăriei Târgu-Mureș fac politica găinarilor PDL Mureș



Dovadă că pupincuriștii din biroul de presă al primăriei Târgu-Mureș fac politica găinarilor PDL Mureș
În 2012 am avut experiența unei sesizări la CNCD (Combaterea discriminării, pe scurt).
După apariția unui articol pe siteul administrației locale, în care se clama că polițiștii locali stârpesc cuibul de țigani și știind că nici o lepră de polițist nu poate să își facă meseria în funcție de etnia respectivilor făptuitori (ca să nu mai spunem rasismul ordinar cu un …cuib, trimitere la niscaiva zburătoare), am trimis dovezile la Partida Romilor și CNCD. Desigur, rromii nu s-au prins că niște lepre de români fac mișto de ei și îi discriminează, doar CNCD a întocmit un dosar. După 6 luni consiliu a închis dosarul, pe motiv că eu nu sunt rrom ca să sesizez rasismul la adresa rromilor! Același consiliu i-a tras lui Florea, primar al gunoiul PDL Mureș, vreo 6 luni mai târziu, amendă de 4000 de lei pentru afirmații discriminatorii, ați ghicit, la adresa rromilor, după ce acesta i-a dedicat lui Bența garsoniere pentru rromi. Așadar, proștii de pedeliști ba îi iubesc pe rromi (ceea ce necesită afaceri pe constructorul dedicat al porcilor portocalii), ba îi urăsc, când nu e campanie electorală și nu trebuie aduși la vot.
Încă din momentul trimiterii sesizării am bănuit că articolul pus pe tîrgumureș.ro era scris de vreun bou din primărie, întrucât știam capacitatea intelectuală a polițiștilor locali, iar în plus bandiții lui Florea plângeau că nu au reușit să pună mâna pe afacerea reabilitare ștrand, acolo unde urmau să facă praf vreo 2 milioane de euro din banii publici, desigur, pe firmele porcilor din PDL Mureș. Dacă mai e nevoie să demonstrăm că articolul respectiv a fost scris de pupincuriștii lui Florea din biroul de presă, rude și alte cele ale gășcarilor PDL Mureș, prezentăm replica lui Bretfelean, șef poliție locală venit de la SRI Maramures, care a dat vina pe proștii din biroul de presă pentru atacul rasist. Nici individul acesta nu se simte mai bine, polițiștii lui fiind prinși lipind autocolante pe care le găsiți dinainte pregătite pe licitatiapublică (1900 de euro, 3000 de autocolante), iar Florea l-a dat pe Bretfelean creierul minciunii ordinare cu vandali imaginari: Bretfelean e de la SRI, știe ce vorbește!
În caz că ați uitat: decontarea autocolantelor e din banii publici, acțiunea a fost în campania electorală a trepădușului portocaliu, a implicat inși cu statut de funcționar public care nu are voie să facă campanie pentru nici un gunoi de român, iar porcii lui Florea au publicat anunțul pe tîrgumures.ro! Desigur, DNA, cu implicațiile cunoscute în primărie, s-a făcut că plouă, cheltuirea banilor publici pe afaceri dedicate și anunțate și pe vandali imaginari nu e ….corupție, iar ceea ce a rămas, așa cum scria Curcă, ar fi un dosar la Parchet.
Târgumureșenii au fost trași în piept de niște bandiți care nu au adus dovada că au sesizat telefonic și în scris poliția, SRI Mureș (vizibil în presă, doar, prietenii știu de ce), iar bandiții au avut la ora 12  articolul nesemnat pus pe siteul folosit de porcii lui Florea din primărie pentru campanie electorală, iar la 8 ore distanță borfașii lui Bretfelean erau prinși cu 3000 de autocolante cu textul respectiv și semnătura lui Florea! Afaceri ale porcilor de români și ale idioților care cred că manipularea ca în martie 1990 mai ține!


http://www.tirgumures.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=1926%3Apoliia-local-a-starpit-cuibul-de-igani-de-la-trandul-1-mai&catid=37%3Acomunicate-de-presa&Itemid=313&lang=ro
Echipele de intervenţie ale Poliţiei Locale a municipiului Tîrgu-Mureş, au intervenit în dimineaţa zilei de miercuri, 8 august 2012, în zona Aleea Carpaţi, ştrandul 1 Mai, pentru evacuarea a 6 persoane, care şi-au făcut ilegal cuibul pe teritoriul municipiului, având în buletin alte adrese de domiciliu.

Acţiunea din această dimineaţă a fost demarată, potrivit lui Valentin Bretfelelan, dir. executiv al Poliţiei Locale, ca urmare a numeroaselor sesizări venite din partea locatarilor din zona Aleea Carpaţi. Conform acestora, în fiecare vară, ţigani din comunele din judeţ îşi găsesc la ştrandul 1 Mai adăpost, cauzând probleme ca urmare a consumului de alcool şi a zgomotului.

Deşi ar fi dorit încă de ani buni să administreze fostul Ştrand 1 Mai şi să-l transforme într-un loc de petrecere a timpului liber, Primăria Tîrgu-Mureş, nu poate face nimic. Şi asta deoarece, în ciuda faptului că există un proiect de hotârăre de preluare a acestui obiectiv de către municipalitate, acest lucru nu este posibil deoarece Ministerul Educaţiei, care este proprietarul de drept, l-a scos la licitaţie. Planurile de reabilitare datează din 2008, prin intermediul Programului "Bazine de înot", realizat prin Compania Naţională de Investiţii. Investiţia pentru realizarea unui bazin olimpic acoperit şi al unuia didactic era estimată la acea vreme la 7 milioane de euro, iar municipalitatea ar fi avut o contribuţie de 30%.

Cod de identificare fiscala: 4322823
Adresa: Piata Victoriei nr.3, Targu Mures
Telefon: +40 0265268330
Fax: +04 0365801856


Ofertant: MEDIA FACTORY INTERNATIONAL SRL

Cod de identificare fiscala: RO28492078
Adresa: STRADA LUNGA NR 1, Sangeorgiu de Mures
Telefon: +40 757058059
Fax:

Detaliu produs / serviciu / lucrare

Denumire: Autocolante A4

CPV: 22462000-6 -
Materiale publicitare (Rev.2)

Unitate de masura: bucata

Data publicare: 01.04.2012 20:58

Descriere:
Autocolante a€“ format A4, suport PVC, print digital real solvent ink, 4+0


Detaliu achizitie

Denumire: [DA2850300]
Autocolante a€“ format A4

Cantitate: 3000.00
(bucata)

Data initiere: 23.04.2012 14:27

Data limita etapa: 26.04.2012 17:00
( Ofertare )

Pret maximal: 2.78 RON
(0.64 EUR)

Descriere:
Autocolante a€“ format A4, suport PVC, print digital real solvent ink, 4+

Un răspuns la cine  a făcut autocolantele lui Florea ar putea fi Media Factory International. Cu această denumire găsim un magazin oficial FCM Tirgu-Mures. Magazin de prezentare, tricouri, fulare, sepci, fanioane, pixuri, brichete, brelocuri, dar și altceva:


Adresa: Str. LUNGA 1 SINGEORGIU DE MURES
Cod Unic de Identificare: RO 28492078
Nr. Registrul Comertului: J26/577/2011
Stare societate : INREGISTRAT din data 17 Mai 2011
Anul infiintarii : 2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.