marți, 30 iulie 2013

Găinarii PDL își schimbă culorile și numele pentru a-și pierde urma. FCM pe bani publici se transformă în ASA pe bani publici!



Găinarii PDL își schimbă culorile și numele pentru a-și pierde urma. FCM pe bani publici se transformă în ASA pe bani publici!
Sătui să li se reproșeze găinăriile pe partid și rahatul portocaliu, cei de la FCM și familionul lui Maior de la butoane, club pe banii publici (milioane de euro primite pomană de la prietenarul Florea și compania de unelte proaste care recunosc și în campanie că sunt uneltele individului) se dau drept urmași ai ASA. Ultima oară, Viorel Duru de la licențiere se jura că FCM continuă secția de fotbal a lui AS Sânnicolau Mare (club din fieful porcilor PDL, oraș pentru care Nuți Udrea adusese la o singură mișcare 20 de milioane de euro pentru 10.000 de locuitori și locul în care Băsescu și-a lansat candidatura!). Acum, familionul Maior zice, prin intermediarii care mâzgălesc agramat, că FCM continuăm activitatea ASA ! Cumva cerșetorii ăștia cred că schimbându-și părul la afaceri lumea uită cum depind de pomana prin porcii portocalii, din milioane de euro luate de la prostul de târgumureșean care plătește impozite nu pentru bandiți și nu votează în totalitate pentru leprele de români?! Atenție, Curtea de conturi și atenție fisc, ăștia nu și-au plătit nici măcar obligațiile către stat și li s-au făcut cadou instalație de nocturnă din banii proștilor care îi votează etnic pe porcii portocalii (200.000 de euro)!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.