joi, 16 ianuarie 2014

ActiveWatch lansează harta politică a televiziunilor locale. O atenție deosebită s-a dat și la Târgu-Mureș, la televiziunile de propagandă de partid și la presa controlată de hoții de partid, care merge la intermediarul bandiților din primărie



ActiveWatch lansează harta politică a televiziunilor locale. O atenție deosebită s-a dat și la Târgu-Mureș, la televiziunile de propagandă de partid și la presa controlată de hoții de partid, care merge la intermediarul bandiților din primărie
ActiveWatch va lansa peste o săptămână Harta politică a televiziunilor locale. Un proiect consistent, care a durat mai bine de un an și jumătate va căpăta finalitate. Poate un alt fel ca târgumureșenii să afle dedesubturile politice ale televiziunilor locale și aici nu vorbim doar de publicitatea strecurată de bandiții din primărie pe Info Statistics, pe Cătană și pe firma nevastei, poate și de aranjamentele bandiților din primărie cu Zereșul care are acum firma în faliment. Mereu la Târgu-Mureș, cu bandiții PDL la butoane, presa a fost convinsă să cerșească la intermediarul bandiților, să nu meargă la licitații, ci la notar, pentru a se stabili cotele pentru neparticipare, așa cum a recunoscut și un idiot care a primit banii cu dedicație.  Felicitări, Mariei Popa și colegilor săi, cu care am avut plăcerea să ne întâlnim la Târgu-Mureș, în momentul strângerii de informații, mai rămâne ca presa șantajată cu publicitatea, diplome PDL de consiliu, cărți în colecțiile pungașilor de la primărie, cu angajări de sereiști, cu chirii modice, cu transmisii de la Week-end, de pe domeniul public,  să se deștepte și să nu mai accepte pupincurismul politic și să fie folosită de lepădăturile din primărie. Doar ca idee, bandiții din primărie fac praf peste 400.000 de euro anual cu motivul publicitatea primăriei, se roagă de redactori șefi ca publicarea ordinii de zi a celor 12 ședințe de consiliu local să fie gratuit, iar ca idee bandiții din primărie fac praf peste 1000 de euro pe fiecare zi din calendar, la Târgu-Mureș. Câți bani ajung la presă și câți la intermediarul cu notar poate află Curte a de conturi și DNA! La Târgu-Mureș, intermediarii au făcut banii frumoși, nu presa bovină și șantajată!
P.S. Dacă credeți că doar patronii de presă și șefii de la stat au bubele lor, încercați să aflați de ce angajații din presă nu sunt plătiți legal, conform CCM unic pe ramură, de ce sunt furați cu zeci de mii de lei, de ce statul e furat de bandiții ăștia de patroni, de ce nu sunt angajați oameni cu studii superioare, de ce sunt forțați jurnaliștii să folosească programele pirat pentru calculatoare(piraterie cel puțin 90 la sută în presa târgumureșeană!), de ce sunt furați până și angajații la stat de la TVR și Radio Târgu-Mureș, de ce ITM Mureș nu face controale și atunci când le face le dau bandiților controlați legislația pe mail, pe care nu o aplică, însă, dar cretinii o cunosc! Sparge cineva buboiul ilegal din presa târgumureșeană, cu cartel, angajări la negru, cu neplata drepturilor prin CCM unic pe ramură (4 procese câștigate deja la Târgu-Mureș, la Cuvântul liber și Radio Son!)?


INVITAȚIE: Lansarea studiului „Harta Politică a Televiziunilor Locale”



Publicat Luni, 13 Ianuarie 2014



ActiveWatch lansează miercuri, 22 ianuarie 2014, un studiu fără precedent în România: „Harta Politică a Televiziunilor Locale”. Evenimentul va avea loc începând cu orele 12:00, la sediul organizației noastre, din Calea Plevnei 98, Sector 1, București.



Studiul constă într-o radiografie a situației actuale a televiziunilor locale din 15 județe ale țării și este însoțit de o hartă interactivă, care va putea fi accesată gratuit, online. Studiul relevă informații actuale legate de situația financiară, presiunile politice și economice la care sunt supuse televiziunile locale, nivelul de profesionalizare și de autoreglementare al jurnaliștilor locali, soluții pentru îmbunătățirea calității (produselor) jurnalistice. Pentru realizarea acestei cercetări, am intervievat aproximativ 200 de jurnaliști, editori, manageri, producători din televiziunile locale, politicieni locali, experți media, bloggeri și reprezentanți ai autorităților locale.



La eveniment sunt invitați: membri CNA, reprezentanți ai sindicatelor, jurnaliști din presa centrală și locală, politicieni, reprezentanți ai autorităților, activiști de drepturile omului, reprezentanți ai agențiilor de publicitate și ai instituțiilor care măsoară audiența.



Vă așteptăm.







ActiveWatch – Agenția de Monitorizare a Presei





Pentru a vă asigura un loc la eveniment, vă rugăm să vă confirmați participarea, până pe 21 ianuarie, orele 14:00, la adresa: maria.popa@activewatch.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.