duminică, 26 ianuarie 2014

Pungașii PDL ai lui Dorin Florea au încălcat legea dându-i atribuții lui Maior de coordonare a angajaților din primăria Târgu-Mureș?!



Pungașii PDL ai lui Dorin Florea au încălcat legea dându-i atribuții  lui Maior de coordonare a angajaților din primăria Târgu-Mureș?!
Borfașii PDL din Primăria Târgu-Mureș au fost prinși cu ilegalitatea numirii lui Maior ca și consilier personal al individului Florea, pentru a-i da individului un alt cadou dedicat, de 40.000 de lei și publicitatea garantată din felia de 400.000 de euro pentru imaginea porcilor PDL Mureș, prin Marius Cătană și prin notarul cu care se laudă acela că intermediază publicitatea care i-o face cadou Florea. Ceea ce nu scrie presa bovină și șantajată care merge la notarul lui Cătană, în ceea ce pute a cartelul leprelor, este că legea spune ceva de genul ce se traduce: nu se pot atribui unui păcălici de partid întreținut de porcul mare PDL atribuții de coordonare a aparatului de specialitate. Borfașii PDL Mureș și scursurile chiar asta au făcut și mai mult i-au permis păcăliciului să atace și viceprimarul legal, al cărui post hoții PDL Mureș îl vroiau din nou! Atenție la toate emisiunile de la borfașul cu notar, de la cretinii  șantajați pentru emisia de la Week-end, din presa fostă comunistă și verificați cum Maior vorbește și se afișează în locul angajaților primăriei! Pungașii ăștia din PDL Mureș au încercat nu numai să fure din banii publici 40.000 de lei, cadou pentru Maior, ci și să îl acrediteze pe copilul de suflet al afacerilor lui Florea ca fiind reprezentant al… primăriei! Alo, presa târgumureșeană, șantajată sau nu, ați promovat un păcălici care nu are voie să promită și să se afișeze în numele primăriei!
P.S. Pentru porcii lui Florea, spuneți merci că nu vi s-a mai făcut un dosar după ce ați blocat un drum cu sens unic pentru ca Maior și fostul sereist dat afară de la Maramureș, Bretfelean, să colinde în numele….primăriei? Pe bune, hoților?  Târgumureșeni, cât mai răbdați furturile și minciunile lepădăturilor din PDL Mureș?!
P.S.2 În calitate de consilier personal, individul a girat afacerile cu parcări de 800 de euro pe Senin și cu containere pe familionul Urdă(Adru Solutions) și a făcut lobby nesimțit pentru gășcarii lui. Mai permiteți unui asemenea specimen să mai facă afacerile dedicate de marele gunoi  PDL Mureș?!
,

http://poduiloaiei.blogspot.ro/2012/07/consilierii-primarului.html

legea 215/2001- legea administratiei publice locale :
"art. 66
(1) Primarii comunelor pot angaja, în limita numărului maxim de posturi aprobate, un consilier personal. Primarii oraşelor, municipiilor şi ai municipiilor reşedinţă de judeţ pot înfiinţa, în limita numărului maxim de posturi aprobate, cabinetul primarului, compartiment distinct format din:
a) maximum 3 persoane la oraşe şi municipii;
b) maximum 5 persoane la municipii reşedinţă de judeţ.
(2) Personalul prevăzut la alin. (1) este numit şi eliberat din funcţie de către primar.
(3) Personalul prevăzut la alin. (1) îşi desfăşoară activitatea în baza unui contract individual de muncă pe durată determinată, încheiat în condiţiile legii, pe durata mandatului primarului.
(4) Atribuţiile personalului prevăzut la alin. (1) se stabilesc prin dispoziţie a primarului."

ce trebuie retinut:

- primarul isi poate infiinta un asa numit cabinet al primarului; in cazul podu iloaiei pot fi angajate maxim trei persoane;
- aceste persoane beneficiaza de increderea primarului si, de-aceea, nu este necesara organizarea unui concurs pentru ocuparea acetor posturi;
- persoanele sint angajate pe perioada determinata;
-consilierul primarului, nu poate indeplini decat atributiile care i se stabilesc prin dispozitia de numire, iar acestea, trebuie sa fie specifice functiilor de demnitate publica;
-nu se pot delega atributii specifice functionarilor publici sau personalului contractual din aparatul de specialitate al primarului, si nici atributii de coordonare a aparatului de specialitate al primarului, intrucat, acestea pot fi delegate, in conditiile legii, viceprimarului, respectiv, administratorului public; (cf site avocatnet.ro); punct

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.