luni, 27 ianuarie 2014

Petrolul, aurul și DNA-ul!

Petrolul, aurul și DNA-ul!
Afacerile cu banii publici dați pomană la particulari pe scuza fotbal ar putea aduce niscaiva dosare la Ploiești, acolo unde diverși bandiți se cred încă în republica proprie! DNA, poate că va munci și la Târgu-Mureș, acolo unde avem din start loc de divizie a doua în campania banditului PDL Mureș, pe gășcar PDL Mureș, unde s-a inventat continuarea activității secției de fotbal pentreu ca banditul PDL să nu stea 3 ani în a doua divizie, cum spune actul legal și acolo unde banditul PDL mureș a dat gășcarului PDL dedicații din banii publici. Doar anul trecut porcul PDL a dedicat 1,7 milioane de euro întreținutului Maior și pe mama ăluia, trăgătorii de sfori la jegul PDL numit FCM/ASA și porcul PDL a mai cumpărat particularilor și instalația de nocturnă pe care alt porc PDL a lăsat-o la stat în contul datoriilor neplătite. Cine sparge cuibul de hoți de la PDL Mureș și anchetează și celelalte dedicații ale porcului PDL pe gășcarul brașovean și de afaceri jegoase Țerbea (700.000 de euro pe fostul pușcăriaș , din fericire, bani de care nu s-a bucurat banditul care a murit în accident sau s-a sinucis cu elicopterul) și pe gășcarul PDL Borșan. La Târgu-Mureș, banii publici sunt dedicați de porcul PDL pentru gășcarii PDL și pentru tovarășii de jucat cu organul în nisip, din copilărie, în orașul Stalin
http://activenews.ro/primarul-ploiestiului-iulian-badescu-va-da-explicatii-la-dna-pentru-banii-bagati-clubul-petrolul-ploiesti_1816903.html?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=primarul-ploiestiului-iulian-badescu-va-da-explicatii-la-dna-pentru-banii-bagati-clubul-petrolul-ploiesti

Primarul Ploieştiului, Iulian Bădescu, a fost citat la DNA într-un dosar în care se efectuează cercetări cu privire la premierea din bugetul local a echipei FC Petrolul Ploieşti, potrivit Agerpres. Până în acest moment, Primăria Ploieşti a virat trei tranşe de bani în conturile Asociaţiei ”Lupii Galbeni”, respectiv 1,2 milioane de euro, 1,3 milioane de lei şi 1,7 milioane de lei, iar la începutul săptămânii au ridicat, marţi, de la sediul Primăriei Ploieşti, mai multe documente de la compartimentele Juridic şi Financiar care au legătură cu plăţile efectuate de municipalitate către Asociaţia “Lupii Galbeni”. De asemenea, 26 de consilieri locali au fost citaţi, săptămâna trecută, la DNA, dar şi city managerul Anca Agapie, secretarul Oana Iacob şi şefii direcţiilor Juridic şi Financiar.

    Este vorba despre o anchetă care vizează plăţile făcute de municipalitate către Asociaţia “Lupii Galbeni”. Se pare că verificările au pornit ca urmare a unui denunţ făcut de fosta directoare economică, Nicoleta Crăciunoiu.

Consiliul Local Ploieşti a aprobat la sfârşitul anului 2012 hotărârea “privind cooperarea municipiului Ploieşti cu Asociaţia comunitară ‘Lupii Galbeni’ 2012 în vederea finanţării şi realizării în comun a unor acţiuni, servicii şi proiecte de interes public local, având ca obiectiv principal susţinerea şi promovarea echipei de fotbal FC Petrolul Ploieşti”.

Prin acest act, primarul Iulian Bădescu a fost împuternicit să semneze un contract de cooperare cu Asociaţia ‘Lupii Galbeni’, valabil pe o perioadă de cinci ani competiţionali începând cu sezonul competiţional 2012 – 2013, care prevede că echipa de fotbal ploieşteană primeşte un milion de euro de la bugetul local în cazul în care se clasează pe unul din locurile 10 – 6 în Liga I, iar suma creşte la două milioane de euro în cazul în care echipa se clasează pe unul din locurile 1 – 5 în Liga I. De asemenea, înţelegerea prevede acordarea sumei de un milion de euro de la bugetul local în cazul câştigării Cupei României de către echipa ploieşteană, trofeu pe care aceasta l-a câştigat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.