miercuri, 26 martie 2014

O adevărată mafie la Casa de pensii Mureș?



O adevărată mafie la Casa de pensii Mureș?
Ani întregi am auzit de tot felul de păcălici care îți rezolvă pensionarea sau te scot mai bolnav decât ești, de la Casa județeană de pensii Mureș. Poate că măcar acum se vor face controale serioase și se vor căuta toți bandiții care au luat și au dat mită și apoi să se facă pasul necesar la bandiții din primăria Târgu-Mureș și să se caute dedicații, bani spălați, mafie de partid, angajări ilegale, decontări ilegale și alte asemenea mizerii de care se tot spune și unele sunt și dovedite prin faptul că doar porcul pedelist câștigă la lepădătura pedelistă și borfașul de român din camarilă umflă banul pe retardata de nevastă, mamă sau pe prostul de frate, pe nașă sau socru.
Citynews zicere:
Medicul Aurelia Iolanda Câmpeanu, de la Casa Județeană de Pensii Mureș, a fost reținută pentru 24 de ore pentru 12 infracțiuni de luare de mită.

Potrivit unui comunicat de presa transmis de Parchetul Tribunalului Mures, procurorii au dispus reținerea pentru 24 de ore și începerea acțiunii penale împotriva medicului expert.

În februarie, medicul de la Casa Județeană de Pensii Mureș a primit de la 12 persoane sume de bani și bunuri pentru a emite sau a prelungi decizii de pensionare.

Procurorii au solicitat Tribunalului Mureș arestarea preventivă pentru 29 de zile.
http://www.ziare.com/stiri/arestare/sef-al-casei-de-pensii-mures-retinut-pentru-luare-de-mita-1093892
Știre din 2011:
Gheorghe Samarghitan, seful Serviciului de Expertiza Legala din cadrul Casei Judetene de Pensii Mures este cercetat penal sub acuzatia ca "alaturi de alte persoane sau prin intermediul acestora, a pretins sume de bani pentru a-si indeplini atributiile de serviciu in legatura cu procedurile de examinare sau reexaminare referitoare la incadrarea sau mentinerea gradului de invaliditate a unor persoane indreptatite sa primeasca pensia aferenta incadrarii in aceste grade de invaliditate", dupa cum se precizeaza intr-un comunicat DNA remis Ziare.com.

Samarghitan a fost prins in flagrant, marti, 10 mai, de procurorii anticoruptie, in timp ce primea de la doua persoane suma de 1.000 de lei pentru a emite doua decizii de pensionare pe caz de boala.

Acesta a fost retinut pentru 24 de ore, iar miercuri a fost prezentat Tribunalului Mures cu propunere de arestare preventiva pe termen de 29 de zile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.