luni, 23 iunie 2014

Dați banditului mare PDL peste bot după angajarea lui Clodu Maior ca ultimul om din partid, pe… PF, pentru 35.000 de lei dedicați de lepra PDL Mureș!



Dați banditului mare PDL peste bot după angajarea lui Clodu Maior ca ultimul om din partid, pe… PF, pentru 35.000 de lei dedicați de lepra PDL Mureș!
Până când ANI nu va recupera banii furați de Maior, prin porcul lui mare de partid, degeaba îi dați ilegalului cu anunțul peste bot! Porcii lui Florea l-au băgat ilegal pe ilegalul dovedit deja în n dosare! Ce poate fi mai frumos pentru mafia PDL Mureș și scursurile alese etnic și pentru retardații aduși de borfașii etnici în primărie?! Atenție, legea avertizorului public vă permiteți să rupeți capul hidrei, arătând politizarea instituției, angajarea rudelor de borfași PDL Mureș și folosirea bunurilor publice pentru interesele porcilor PDL Mureș și din camarilă și aici intră și publicitatea cu care Cătană se laudă că merge la notar, în înțelegeri obscure ce put a cartel al gangsterilor de presă! Porcii PDL Mureș trebuie să plătească tot ce au furat și au primit dedicație de la lepra PDL!
P.S. O altă dovadă, în foto, că Florea îl punea să semneze pe ăla ca ultimul retardat, ilegal, la licitații, într-un ziar cu publicitatea controlată de porcii pedeliști prin contractul pe Zereș, într-o calitate neconformă cu organizarea de licitație!  ANI putea să îl prindă pe întreținutul PDL încă din 2009, dacă vroia, iar legea avertizorului publi îl poate pedepsi pe Florea pentru angajarea de rude ale leprelor PDL și ale unor retardați de partid, precum și pentru folosirea bunurilor instituției (printre care și casetele primăriei pentru ȘTII TV fără emisiune și angajați, post de propagandă pentru porcii PDL Mureș, ținut în viață de porcul pedelist 3 luni!). 
Agenția Națională de Integritate a constatat existența stării de incompatibilitate în cazul a trei aleși locali (doi viceprimari, un primar), ca urmare a exercitării simultane de funcții și calități, încălcând, astfel, mai multe articole ale Legii nr. 161/2003.

Lista nominală a celor trei aleși locali în cazul cărora Agenția a constatat încălcarea regimului juridic al incompatibilităților:

1.
         





MAIOR SERGIU CLAUDIU


         
Viceprimar al Municipiului Târgu-Mureș
(mandatul 2012 - 2016)
         
Jud. Mureș
         
S-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada iulie 2013 - aprilie 2014, întrucât, în timpul exercitării mandatului de Consilier local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Târgu-Mureș (mandatul 2012 - 2016), a încheiat un contract de prestări servicii, în valoare de 23.040 Lei, cu Primăria Municipiului Târgu-Mureș, prin P.F.A. MAIOR SERGIU CLAUDIU, încălcând, astfel, dispozițiile art. 90, alin. (1) din Legea nr. 161/2003 și art 75, alin. (1) din Legea nr. 393/2004.

Menționăm faptul că, la data de 6 septembrie 2013, Agenția Națională de Integritate a mai constatat existența stării de incompatibilitate în cazul lui MAIOR SERGIU CLAUDIU, întrucât, în timpul exercitării mandatului de consilier local, a mai încheiat un contract de prestări servicii, în valoare totală de 35.840 Lei, cu Primăria Municipiului Târgu-Mureș, prin P.F.A. MAIOR SERGIU CLAUDIU.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.