miercuri, 18 iunie 2014

Școlile se închid și bandiții din Primăria Târgu-Mureș nici măcar nu au început să muncească pentru semnăturile pe care le-au cerut învățătoarelor și directorilor de la școli!



Școlile se închid și bandiții din Primăria Târgu-Mureș nici măcar nu au început să muncească pentru semnăturile pe care le-au cerut învățătoarelor și directorilor de la școli!
Scriam în decembrie anul trecut că la Târgu-Mureș părinții erau revoltați că idioatele de învățătoare chemaseră părinții la școală pe motiv că e obligatoriu să se semneze pentru termopane, asfaltări și pișcotări, pentru vopsiri săli de sport și pentru termopane. Desigur, ați recunosc afacerile banditului din primărie pe pedeliști și camarilă și că reparațiile respective trebuiau făcute pe întreținuții Valpet, Astor, Poruțiu PDL, Borșan PDL și alte specimene de nivelul  uman menționat. Au trecut 6 luni și leprele din Primăria Târgu-Mureș nici nu s-au apucat de muncă! Adică, borfașii PDL au cerut listele în decembrie și în iunie nici măcar nu au început, adică școlar a fost sabotat de porcii din primărie cu afaceri pe partidul hoțesc portocaliu! De remarcat că banditul din primărie și-a trimis trogloditul de partid hoțesc la școli ca să pună în practică o altă afacere a porcului pedelist: suporții de biciclete din  banii publici, în luna….decembrie, după ce același borfaș din PDL a cumpărat iarna sandale pentru polițistele lipitoare de autocolante pentru campania porcului pedelist, cea cu vandalii imaginari, vaporizatoare de apă pentru reducerea temperaturii și țâșnitoare de apă, toate invenții ale porcului de partid și primărie în luna decembrie!
P.S.1 Doar de idee, la întrebarea unui gazetar cum de s-au strâns obligatoriu semnături pentru afacerile bandiților din primărie, un director maghiar de școală generală a răspuns senin: a fost inițiativa comitetului de părinți, dar exact părinții se plângeau de șantaj și că învățătoarele îi obligă pe pici să vină cu părinții pentru semnătură!
P.S.2. Învățătoarele au fost uneltele leprelor pentru adunarea de semnături. Când i-am arătat uneia o dovadă, învățătoarea a mințit cu seninătate, noi nu am obligat părinții să semneze, la care o colegă îi dă un cot și îi spune: taci, tu, că și copiii mei au fost obligați să vină cu semnătură de la părinți. Afaceri ale porcului pedelist și ale camarilei cretine și etnice, oraș în care PSD Plus UDMR nu vând orașul, cum clama porcul pedelist în campanie, pe autocolantele ilegale și anonime, ci orașul e furat de lepra pedelistă, porcul etnic nesimțit, nesătul și înconjurat de pușcăriați și de lepre doar de români care fură pe carnetul pedelist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.