miercuri, 25 iunie 2014

Un șut în dos de la DNA pentru Mazăre care dă terenuri publice cadou unei jucătoare de tenis care câștigă prin munca ei, nu din pomeni de la porcii de partid, sute de mii de euro?!



Un șut în dos de la DNA pentru Mazăre care dă terenuri publice cadou unei jucătoare de tenis  care câștigă prin munca ei, nu din pomeni de la porcii de partid, sute de mii de euro?!
Demența cu pupat Halep și folositul minunii anului în campania electorală a proștilor PSD nu putea să fie ratată de Mazăre, care dă terenuri publice, pe bani publici, cadou, unei jucătoare care joacă de capul ei tenis, pe banii ei și ai familiei ei! După cadouri pentru echipe private și pe bani publici, ca la hoții din Târgu-Mureș, Cluj Napoca, Ploiești, avem și cadouri direct pe privați, în natură?! Dovadă că proștii de români sunt prea aproape de comunism, că nu le pasă de banul public și înghit ce spune prostul cu carnet de partid pentru că nu e frumos să îl supărăm pe tovarășul!
P.S. Dacă bucureștenii au fost atât de proști încât au sponsorizat vâlcencele handbaliste, de ce nu sponsorizează Mazăre Naționala de fotbal a Braziliei?! Dacă ține măgăria intern, deși avem unități administrațiv- teritoriale și la cheltuit banul public, nu doar la încasat teritorial, ce îi oprește pe păcălici să sponsorizeze și… Real Madrid?!


Primarul Radu Mazăre i-a oferit, luni, titlul de cetățean de onoare al municipiului Constanța tenismenei Simona Halep, locul 3 WTA.

Distincția a fost ridicată de fratele sportivei dat fiind că Simona Halep se află în prezent la Londra, unde va participa la turneul de la Wimbledon, scrie Mediafax.

“Uite aici este diploma de onoare pentru rezultatele excepționale obținute în tenis, felicitări, uite și cheia orașului. Fac acest lucru cu plăcere, eu sunt un tip care fac sport și iubesc sportul. Nu mi-am propus în viață, nici nu știu dacă aș fi reușit să fac o carieră din a face sport, dar încurajez și sunt bucuros pentru orice persoană care face sport, cu atât mai mult când obține asemenea rezultate și ne ducem numele în toate țările lumii. Sigur sunt unii care o să spună că propuseseră să o facem acum câteva luni de zile cetățean de onoare și eu atunci am spus că trebuie să mai crească, văd că a stimulat-o, a urcat în ierarhie repede de tot. Felicitări”, a spus Radu Mazăre.

De asemenea, pentru titlul de cetățean de onoare al municipiului Constanța Simona Halep a primit și un teren de 480 de metri pătrați în zona Spitalului Militar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.