sâmbătă, 23 august 2014

Atenție, DNA! Reabilitare termică pe 8198 de lei per apartament, prin Primăria Târgu-Mureș! Hoție a bandiților PDL care lucrează pe firme PDL sau ce?!



Atenție, DNA! Reabilitare termică pe 8198 de lei per apartament, prin Primăria Târgu-Mureș! Hoție a bandiților PDL care lucrează pe firme PDL sau ce?!
După loc de parcare o mașină pe 3.000 de lei, prin dedicația porcului portocaliu pe Senin, avem reabilitare apartament, cu 8198 lei! Cât mai fură bandiții PDL Mureș și scursurile etnice din primărie?! DNA, fără Curcă, muncești?! Locatari, faceți sesizările necesare și nu acceptați ca borfașii să vă umfle nota de plată și nici ca retardatul și ilegalul lui Florea să vă mai pună să semnați pentru afacerile hoțești ale partidului!

Bandiții PDL din primăria Târgu-Mureș se laudă cu cifre. Din păcate pentru bandiții care lucrează exclusiv pe firmele javrelor PDL Mureș, hoția iese la iveală. Pe cifrele bandiților, 3,44 milioane e suma nerambursabilă, iar media e de 8198 de lei per apartament! Pe lângă banii europeni, bandiții din Primăria Târgu-Mureș mai au nevoie de  8198 de lei pentru fiecare apartament, din banii proștilor de români! Atenție, DNA, verifică bandiții din primărie, mai ales că și în consiliul local s-a discutat despre sumele umflate pe care le plătesc proștii care au reabilitări prin bandiții din primărie!

3.443.180 lei de dat din banii publici și ai fraierilor
Pe cap de locatar, avem: 3825 de lei!
Pe apartamente destinate locuitului, avem: 8198 lei! 
Rețineți, sunt doar banii românilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.