luni, 25 august 2014

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș mai bagă o afacere pe mese! Ca la și pentru clovnii și lepădăturile PDL Mureș! Piața din 7 noiembrie are nevoie de mese pentru firmele porcilor PDL Mureș și de o uniformă nouă, de data asta de fost jandarm!



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș mai bagă o afacere pe mese! Ca la și pentru clovnii și lepădăturile PDL Mureș! Piața din 7 noiembrie are nevoie de mese pentru firmele porcilor PDL Mureș și de o uniformă nouă, de data asta de fost jandarm!
Mare zvârcolire vineri în piață, pe motiv că e ilegalul Maior pe acolo și unde e acesta sunt cerșetorii de la Antene și Știi TV, cu banii virați de intermediarul Cătană și notarul cu care se laudă acela că are presa la mână, atunci când nu e poate fi amenințată telefonic. Ce se întâmpla bănuiți: ilegalul lui Florea, ținut de banditul PDL ilegal pe motiv de viceprimar, pe PFA imaginar, pentru că porcul mare PDL mureș nu a adus motivarea angajării unui ingineraș în 48 de ore de la înființarea PFA-ului, așadar păcăliciul avea experineță zero și a fost angajat doar pe carnet de partid, consilierul lui pește, a venit să se laude cu o altă afacere din banii publici. Deși bandiții PDL au schimbat mesele de piatră cu mizerii de plastic și acum retardatul se laudă cu mese noi, cumpărate, desigur, pe vreo pramatie de hoț etnic din PDL Mureș. Atenție, bastarzii din PDL Mureș au schimbat acoperișul acum vreo 2 ani, în culorile partidului, să se știe că leprele PDL Mureș fură cât vor și mai se și laudă cu culorile, ca la porcul pedelist cu FCM, în culorile partidului! Târgumureșeni, cât mai lăsați leprele ilegale și hoții etnici să vă fure pe carnetul porcilor PDL Mureș și pe borfașii mereu români din primărie? Cum era, porcii lui Florea, PSD și UDMR vând Ardealul, UMF și Târgu-Mureșul? După ce îl furați voi pe firmele și pe mamele voastre hoațe?!
P.S. Cum porcul pedelist și-a tras la poliția locală pe zburatul din SRI Bretfelean, la piețe era un alt gagiu în uniformă, de la partid, condamnatul cu suspendare cu 6 luni, Filimon, înlocuit de fostul jandarm Pavel Dumitru! Cine spune că porcilor PDL Mureș nu le plac uniformele de jandarmi, nu doar la cântăcioșii întreținuți la organul de propagandă și la manifestările primăriei?! Atenție, angajați ai primăriei, păcăliciul Maior și-a tras PFA în 3 iulie și a fost angajat în 5 iulie, așadar nu avea experiență și a fost dedicație. Legea avertizorului public vă permite să îi dați leprei pedeliste peste bot, pentru angajările de scursuri PDL din primărie și de rude de scursuri PDL Mureș în primărie, precum și pentru folosirea bunurilor instituției pentru propaganda de partid! Legea vă dă statut de martor sub acoperire și puteți stârpi hoția porcului mare, etnică, ca să nu fure maghiarii ce fură porcii de români, a cancerului  PDL Mureș!
Zilele trecute, viceprimarul Claudiu Maior alături de directorul interimar al S.C. Administrator Imobile si Piețe S.R.L. Tîrgu-Mureș, Pavel Dumitru, au vizitat piața agro-alimentară din cartierul 7 Noiembrie, unde au verificat condițiile de comercializare ale produselor expuse.  ”Ne pregătim pentru sezonul în care gospodinele vor face cumpărături destinate murăturilor și conservelor pentru iarnă. Deja se cumpără mari cantități de vinete și se caută roșii pentru bulion. La fel sunt căutați castraveți pentru murături. Am venit să vedem condițiile pe care le au producătorii, comercianții și clienții. Stăm de vorbă cu oamenii, încercăm să aflăm cum putem să le răspundem așteptărilor pe care le au. Interesul nostru este ca cetățenii din Tîrgu-Mureș să fie mulțumiți atât de calitatea produselor cât și de prețurile practicate și de modul de prezentare și depozitare al produselor. Prin urmare, pentru a aduce un plus pieței din 7 Noiembrie, Primăria va monta în perioada următoare 40 de noi mese pentru comerciați, mese moderne, dotate și cu spații de depozitare a articolelor suplimentare, cântare, coșuri, lădițe, etc. Piața este foarte dinamică, multă lume își face cumpărăturile de aici. Putem spune că este bine aprovizionată și prețurile sunt rezonabile. În perioada viitoare vom vizita toate piețele din oraș pentru a verifica modul în care se desfășoară activitățile în aceste unități atât de importante pentru oraș și ce măsuri trebuies luate pentru a îmbunătății activitatea acestora.” a declarat viceprimarul Claudiu Maior.

Biroul de presă al Primăriei Tîrgu-Mureș.
- See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/se-vor-monta-mese-noi-in-piata-agro-alimentara-din-7-noiembrie.html#sthash.9pSlpufr.dpuf


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.