marți, 17 martie 2015

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș, cu mega-afaceri dedicate pe Kiss Unicum, plantează indicatoare la blocuri cu locuri pentru persoanele cu handicap!



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș, cu mega-afaceri dedicate pe Kiss Unicum, plantează indicatoare la blocuri cu locuri pentru persoanele cu handicap!
În disperarea borfașului etnic de  a mai livra  bani pe firmă abonată, gen Kiss Unicum, s-au plantat indicatoare rutiere lângă blocuri, cu locuri  pentru persoane cu handicap! DNA, verifici indicatoarele montate de borfașul etnic, contractele pe Kiss Unicum, decontarea de indicatoare pentru activitatea borfașului Țerbea și pentru Tracia Trade? Iar bandiții din Primăria Târgu-Mureș pot fi prinși și cu ilegalitatea de a face parcări pe trotuare, în disprețul legii care spune clar la ce distanță se pot amenaja parcări față de geamul locuinței! Oraș etnic, hoți etnici, contracte identice de la mai toți borfașii PDL din țară.
Atenție, banditul etnic al primăriei a dublat indicatoare, a montat zeci de mii de indicatoare după ce porcul în cauză nu a mișcat un deget 2-3 mandate pentru că nu avea abonați și  jegul etnic în cauză nu avea interese în a face praf banii publici!
P.S.:Să ghicim, bandiții au reabilitat pe cătanele idioate și pe bani europeni și borfașul s-a orientat și spre plantarea de indicatoare. Haideți și cu dosarul  DNA pentru indicatoare după ureche sau e mafia porcului etnic și de partid prea mare și românismul bolnav și apărat de avocăței pe banii publici și isterici prea mare?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.