duminică, 22 martie 2015

Licențe antivirus de 318 de lei la Târgu-Mureș. Ce borfaș PDL Mureș a mai primit de la hoțul de primărie o dedicație?

 

 

Licențe antivirus de 318 de lei la Târgu-Mureș. Ce borfaș PDL Mureș a mai primit de la hoțul de primărie o dedicație?
Cum  la Primăria Târgu-Mureș cea cu dedicații pe  jegurile PDL și camarila etnică există dedicații fără număr, poate verifică DNA Mureș ce borfaș vindea antiviruși de 318 de lei bucata și de unde au cumpărat sutele de  licențe windows și nu numai anul trecut.
Nu doar găinarii din Primăria Târgu-Mureș sunt puși pe căpătuit șmecherașii:

 

 


Licențe fără număr, la prețuri umflate, de la bandiții din Primăria Târgu-Mureș, de peste 50.000 de euro! Plus antiviruși la peste 300 de lei bucata! Jaf sau ce? DNA și Curtea de conturi, poate mai și munciți!
Bugetul Târgu-Mureșului, în care bandiții banului public au prins licențe antivirus de 330 lei bucata:
4 office, de 4.000 de lei
4 xp, de 2.000 de lei
20 de windows si alte programe, de 21.000 lei
Pachete software de protecție antivirus, de 20.000 de lei
Suite de pachete software, de 100.000 de lei.
Total, peste 150.000 de lei!
În plus, pentru 33 de antiviruși bandiții banului public din Primăria Târgu-Mureș vor să cheltuiască 10.500 de lei. Să fie vreo zdreanță PDL care vinde la suprapreț, după modelul afacerilor bandiților PDL Mureș? Pentru ordine publică și siguranță națională (sic!) 318 lei per licență! Ghici, ce, nu există antivirus la prețul acela!
Bit Defender TS, 1 an, 3 calculatoare, sub 200 de lei.
KIS, 1 an, 3 calculatoare, 269 lei. Pariem că bandiții cumpără o licență pentru un singur calculator, pe un an, ca să facă praf mai ușor bugetul prostimii care îi votează pe hoții etnici?! Curtea de conturi, să nu îndrăznești!
DNA și Curtea de conturi, verificați ce șmecherii fac ăștia cu licențe fără număr și dacă vreun porc pedelist nu a fost servit iar de porcul lui pedelist, cum e obiceiul la porcii etnici din orașul etnic Târgu-Mureș.



Hotnews zicere:
Ministerul Afacerilor Interne (MAI) vrea sa cumpere din fonduri bugetare protectie antivirus, antispam si antimalware pentru infrastructura IT a aparatului central si a ordonatorilor de credite din subordine pentru 42 de luni, contract in valoare estimata de pana la 53,06 milioane lei (11,8 milioane euro), potrivit unui anunt publicat vineri in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Achizitionarea serviciilor este necesara pentru protejarea impotriva virusilor informatici si software-ului de tip malware, spyware, spam si de alta natura, in masura sa afecteze securitatea si disponibilitatea retelei de calculatoare a MAI si echipamentelor de calcul individuale neconectate in retea, inclusiv a dispozitivelor portabile", se arata in caietul de sarcini al licitatiei (vezi documentul atasat).

Anuntul implica semnarea unui acord cadru cu o durata de 42 de luni cu 3 agenti economici. Contractele subsecvente se vor atribui prin reluarea competitiei, dar nu in SEAP.

In privinta conditiilor de participare la licitatie, la capitolul capacitatea economica si financiara se mentioneaza: "media cifrei de afaceri globala pe ultimii trei ani (2012, 2013, 2014) trebuie sa fie de cel putin 8.000.000 lei. In cazul in care oferta este depusa de o asociere, fiecare asociat (inclusiv liderul) va prezenta acest formular iar cerinta se considera a fi indeplinita in mod cumulativ".

La capitolul capacitate tehnica, se precizeaza ca ofertantul va prezenta o lista cu serviciile prestate in ultimii 3 ani, din care sa rezulte ca a prestat servicii similare a caror valoare/valoare cumulata a fost de minim 2.500.000 lei, la nivelul a maxim 5 contracte".

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 30.04.2015. Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 04.05.2015. Data limita de evaluare a ofertelor este 29.05.2015.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.