joi, 26 martie 2015

Ceva bani din transferul lui Bumba la bugetul local? Sau parteneriatul funcționează doar pentru ca retardatul de partid al lui Florea să încaseze banii publici?!



Ceva bani din transferul lui Bumba la bugetul local? Sau parteneriatul funcționează doar pentru ca retardatul de partid  al lui Florea să încaseze banii publici?!
Bandiții PDL Mureș au inventat echipă pe retardat, în campania  electorală a banditului etnic mare al PDL Mureș. Cum bandiții PDL Mureș au făcut parteneriate doar pentru ca porcii lui Florea să primească banii publici pe carnet de partid, ce ar fi să  cerem retardatului și familionului lui să  livreze la primărie și CL banii din transferuri exact în raportul în care retardatul primește bani  de la hoțul etnic! Știm că bandiții au făcut inițial clubul cu 50 la sută din banii publici și acum s-a ajuns spre 100 la sută, dar asta va stabili DNA care anchetează hoții PDL  și bastarzii etnici care au dat banii la toate jegurile de partid. Așadar, minimum 500.000  de euro de plătit de către retardatul lui Florea?! DNA Mureș, atenție și la ce fură bandiții din transferuri!
http://www.sport.ro/liga-1/oferta-de-1-milion-de-euro-pentru-bumba-de-la-targu-mures-unde-poate-ajunge-fostul-jucator-al-romei.html


Bumba a fost imprumutat la Roma, insa nu a reusit sa se impuna pe Olimpico. Tanarul jucator a revenit la ASA Targu Mures, echipa care se pregateste de Europa League.

Bumba a fost unul dintre cei mai importanti jucatori ai echipei, iar Narcis Raducan a dezvaluit ca exista o oferta de 1 milion de euro din Rusia pentru el.

Jucatorul spune insa ca vrea sa joace in Europa cu nou-promovata. "Clar ca am fost dezamagit ca nu am ramas la Roma. stiam ca o sa ma intorc la Tg. Mures, care era in liga a doua atunci si asta era dezamagirea atunci. Dar apoi au venit toate - promovarea in Liga I, parcursul foarte bun si poate se termina cu Europa League", a spus Claudiu Bumba la Digi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.