joi, 28 mai 2015

Felicitări, Steaua, respect, Oțelul, rușine, bandiților de la FCM/ASA, așteptăm retrogradarea și condamnarea pentru hoțiile găinarilor șantajați și șantajiști din Primăria Târgu-Mureș și consiliul local!



Felicitări, Steaua, respect, Oțelul, rușine, bandiților de la FCM/ASA, așteptăm retrogradarea și  condamnarea pentru hoțiile găinarilor șantajați și șantajiști din  Primăria Târgu-Mureș și consiliul local!
Felicitări, Steaua, respect  și felicitări, Oțelul! DNA,  Curtea de  conturi, angajați ai primăriei cu legea avertizorului public, acum  e momentul să ne scăpați de bandiții PDL Mureș și de toate scursurile care au furat banul târgumureșeanului. La mulți ani, bandiți! DNA Mureș, bagă lichelele, șantajiștii PDL, hoții patentați și întreținuții de lichea etnică numărul 1 a Târgu-Mureșului  la răcoare și aruncă  cheia ! Să fure și acolo bandiții, dacă mai pot și să-și facă ONG pe retardat, pe bastard întreținut, pe neamurile cretine și pe ce mai vor jegurile românești și maghiare care au devalizat bugetul local în contul obligațiilor, afacerilor pe primărie și tot ce au vrut mafioții PDL care au pus mâna pe oraș prin votul isteric, contra maghiarimii, sub supravegherea atentă a hoților care se dau mari români sau care sunt  patrioți cu... ochii albaștri.
P.S. Bandiții PDL au foc de artificii! Pariem că banditul etnic din primărie v-a cheltuit și aici banii publici pe care trebuia să îi dea retardatul acuzat că a luat mită la primărie?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.