marți, 26 mai 2015

Un șut și pentru bandiții de la Târgu-Mureș sau aiurea care au inventat parcarea ilegală la mai puțin de 25 de metri de treceri de pietoni și sensuri giratorii?



Un șut și pentru bandiții de la Târgu-Mureș sau aiurea care au inventat parcarea ilegală la mai puțin de 25 de metri de treceri de pietoni  și sensuri giratorii?
Pe motivul că Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.195/2002 nu poate fi reglementată prin hotărâri ale consiliilor locale, Avocatul poporului a reușit interzicerea ridicării mașinilor parcate zis-neregulamentar și a distrus afacerile rataților cu hoțul de primărie, la Târgu-Mureș, București sau aiurea. Acum e necesar  să trecem la pasul următor. Avem legislație națională care interzice parcarea/staționarea la mai puțin de 25 de metri de trecerea de pietoni. Cum bandiții din Primăria Târgu-Mureș sau aiurea au tras linii pe asfalt până în buza trecerii de pietoni, în baza unor hotărâri de consiliu local, orice demență de genul acesta poate fi  interzisă și hoția javrelor care fură cu primăria poate înceta. O lege națională nu poate fi bătută de o decizie locală a unor pungași care au interese pe firmele unor întreținuți etnici. Atenție, la Târgu-Mureș, bandiții din poliția locală s-au ales cu regulament  nou după  ce unii au tot scris de ilegalitate! Citez din memorie: e interzisă parcarea la mai puțin de 25 de metri de trecerea de pietoni, cu excepția locurilor în care s-au făcut marcaje speciale. Căutați interesele borfașului din primărie, afacerile etnice ale găinarilor, folosirea până și a vopselei  din bani publici pentru potlogarii care  fac parcările ilegale și cu taxă, pe deasupra! Mafie etnică românească, pentru ca pungașii să recupereze ce nu au furat până  în 1918. DNA Mureș fără Curcă, faci ordine la toți borfașii români?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.