sâmbătă, 16 februarie 2013

Derbedeii din PDL vor capitală de regiune la Târgu-Mureș și extinderea municipiului. Ca să ia mai mulți bani pe firmele javrelor lor de partid și să schimbe… proporția etnică !



 Derbedeii din PDL vor capitală de regiune la Târgu-Mureș și extinderea municipiului. Ca să ia mai mulți bani pe firmele javrelor lor de partid și să  schimbe… proporția etnică !

Uni din PDL visează la mega-afaceri. Cum nu le mai ajunge porcilor Târgu-Mureșul, acolo unde fac afaceri pe firmele PDL și pe camarilă, pe foștii pușcăriași, gen Țerbea, și până și pe cei care l-au reclamat pe Florea la DNA (Lăurean), se dorește ca Târgu-Mureș să fie capitală de…regiune. Adică să dirijeze porcii de partid portocaliu afacerile de partid regionale, chiar din buricul târgului. Că bandiții din PDL au afaceri dedicate este suficient ca să urmăriți reabilitările termice pe firme PDL, prin primării PDL, festivalurile pe bandiți susținuți de primari PDL, afacerile pe ziariști care lucrează pentru propaganda PDL, afacerile Studcard pe primării PDL (reamintim că bandiții aveau la un moment 4 orașe, întâmplător toate 4 conduse de bandiți PDL care candidau din nou), afacerile cu patinoare în aer liber, de sute de mii de euro afacerea, cumpărările de pistoale Glock de la firma Lotus pentru neterminații din poliția locală și lipitori de autocolante pe bani publici în campania lui Florea, toate afaceri pe linie de partid și multe alte găinării inventate de bandiții din administrația PDL. Pentru Târgu-Mureș miza nu e doar ca ăștia să pună mâna pe piața regională, existând deja voci pentru  comasări de localități, pentru ca Târgu-Mureș să crească, la 200.000 de locuitori sau cine știe cât. Șmecherașii vin cu prostii artificiale, pentru că există orașe, precum Cluj-Napoca cu populație mai mare, depășind 300.000 și care nu necesită modificări pe hârtie. Ce nu spun porcii ăștia e că visează schimbarea etnică! Să mai adaugi vreo 30.000-40.000 de români la populația Târgu-Mureșului și poate doar vreo 10.000-15.000 de maghiari, pentru  ca la viitoarele alegeri bandiții de la PDL să fie mai siguri de votul etnic, dirijat și prin interesele bandiților care au fost în PCR, în presă, în administrație și au rămas activi și ale băieților cu ochi albaștri.  Și atunci nu mai e nevoie de chestiile banditești din presă  și din cutiile poștale, pe bani publici, cu atacarea candidatului maghiar, nu mai e nevoie de folosirea găinarilor foști în SRI, nu mai e nevoie de articole semnate de oamenii invizibili, în presa controlată de leprele PDL, nu mai e nevoie de negociere cu UDMR, câtă vreme și românii vor fi speriați cu eterna: să nu vină maghiarul și să fure ce poate fura românul!
P.S. Românul poate vota etnic și au dovedit-o destul de mulți în vară. Etnic, adică împotriva hoților de români!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.