vineri, 1 februarie 2013

SRI Mureș, 33 de săptămâni de la mega-manipularea jigodiilor PDL. Și a inșilor dați afară din SRI



SRI Mureș, 33 de săptămâni de la mega-manipularea jigodiilor PDL. Și a inșilor dați afară din SRI
Dacă nu îi deranjăm pe băieții cu ochi albaștri, prea ocupați să combată în presă cu nume fictive de maghiari, la agramații cu presa PDL și la foști tovarăși, pretini și …angajatori:
1.     SRI Mureș, care este poziția ta față de  pericolul vandalilor, anunțat de borfași pe siteul primăriei și pe autocolantele lipite de polițiștii locali subordonați lui Florea?

2.     Care este poziția ta față de Florea, care creditează manipularea, spunând că fostul SRI-ist știe ce vorbește. De când foștii SRI-iști/Bretfelean știu mai bine ca actualii SRI-iști ce se întâmplă în orașul cu vot etnic dirijat?

3.     Care sunt sancțiunile primite la SRI de Bretfelean?

4.     Unde sunt sesizările cum că pentru cineva se arogă atribuții de sereist, el fiind un amărât de funcționar public?

5.    Fiind renumele SRI în joc, unde este ancheta privind autocolantele cumpărate de primărie, asumate de Florea prin semnătură, prin care este prezentat Florea ca factor de ordine. Gașca din primărie are pe licitatiapublica exact afacerea autocolante A4, 3000 de bucăți, cu 1900 de euro din banii târgumureșenilor? Verificați folosirea banului public pe provocări etnice(mesajele fiind scrise în limba română!) și încercarea de a obține haos în oraș, punându-se în pericol climatul de liniște și ordine?
P.S. Șmecherașii din primărie au pe firma cu autocolantele care sunt bănuite că au folosite în manipulare de pramatiile din PDL Mureș, primărie și sereiștii expirați și expulzați, cu grade pe umăr sau mai multe în cap, afacerea cu dulciuri pentru pachețele pe care politrucii le dădeau de Crăciun celor care le pupau fundul colindându-i. Să li se fi făcut greață viermilor după toxinele eliminate în provocarea demnă de un scenariu aberant martie 1990, doar că au schimbat maghiarii cu…vandalii?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.