vineri, 15 noiembrie 2013

Aici sunt banii dumneavoastră, prin dedicația porcilor PDL Mureș pe fostul pușcăriaș Țerbea

Aici sunt banii dumneavoastră, prin dedicația porcilor PDL Mureș pe fostul pușcăriaș Țerbea. Fiecărui târgumureșean a dat 5 euro pentru afacerea pungașului brașovean!
Numai niște lepre de același calibru pot arunca banii publici pe clubul unui fost pușcăriaș cu afaceri pe bani publici și cu abonamente de partid! În caz că ați uitat, dedicația de 700.00 de euro a fostul brașovean Florea pentru fostul pușcăriaș și brașovean Țerbea a atras și atenția maestrului Tolontan, atent mereu la materialele primite din teritoriu. Din nefericire doar pentru el și bandiții PDL Mureș, Țerbea a crăpat cu mare stil și zgomot, dar banii au rămas dedicați de pungașii PDL Mureș! Când faci dedicații la gășcarii PDL Mureș Maior și Borșan, cum să nu îi dai pomana porcului portocaliu fostului pușcăriaș Țerbea?!
Alo, consilierii locali, cum îi permiteți unuia dintre voi să se afișeze pe publicitatea primăriei alături de gășcarul lui din Executiv? Chiar sunteți proști sau doar mână în mână cu găinarii PDL Mureș?! Atenție, porcii lui Florea îi fac reclamă nerușinată insului fără calificare și care cere la păcălicii fără autorizații care îl ascultă și la nevestele lor de mâna a doua parcări și parcuri pentru găinarii PDL Mureș!
P.S. Pungașii lui Florea semnează în fals: biroul de presă al primăriei. Cums e face că siteul administrației publice nu are materialul făcut la birou de așa-zisul birou de presă, dar pe care îl publică, pentru propaganda ratatului cunoscut Ioan Chioreanu, alintat Neluțu de cei care au alergie la nume străvechi românești?! Al dracului ăsta, a ajuns... biroul de presă al primăriei?! Oricum, gunoaiele scrise la pungașii lui Chioreanu sunt copiate de siteul administrației publice, adică pe banii prostimii gunoaie de promovat idiotul cunoscut, așa că se copiază doar dintr-un sens, de la scribălăii reali și cu psudonime de ratați ai ilegalului către siteul pe bani publici!


Vineri, 15 noiembrie, primarul Municipiului, Dorin Florea, şi consilierul Claudiu Maior s-au întâlnit cu membrii echipei de futsal, City’us Tîrgu Mureş, echipă care va evolua (în perioada 19-23 noiembrie) la Pardubice – Republica Cehă – în grupa A, din Runda de Elită a UEFA Futsal Cup, competiţia campioanelor din Europa. „Ne mândrim cu faptul că reprezentaţi cu onoare oraşul şi constituiţi adevărate modele pentru mulţi sportivi, mai ales pentru copii. Nu putem decât să fim mândri ori de câte ori în lume se discută despre Tîrgu Mureş”, s-a adresat sportivilor primarul Dorin Florea, subliniind, totodată, meritele consilierului Claudiu Maior, care „a înţeles că ambasadorii sportului sunt cei mai importanţi vectori de imagine ai oraşului”. La rândul său, antrenorul echipei, dl Kacso Endre, a mulţumit primăriei pentru susţinerea de care s-au bucurat sportivii, apreciind că„Primăria este susţinătoarea noastră number one!”. În semn de preţuire şi recunoştinţă, Dorin Florea şi Claudiu Maior au primit din partea City’u s Tîrgu Mureş câte un tricou purtând numerele 1 şi, respectiv, 10.Calificată, pentru a 3-a oară între primele 16 echipe ale continentului, City’us va întâlni pe FC Barcelona (multipla campioană a Spaniei), ERA Pack Chrudim (campioana Cehiei) şi Lokomotiv Harkov (campioana Ucrainei).City’us Tîrgu Mureş este echipa cu cele mai multe titluri din istoria futsal-ului românesc: 4 titluri de campioană, 6 cupe ale României, o Supercupă a României, participantă în UEFA Futsal Cup, locul 9 în UEFA Futsal Cup, participantă la Mini Campionatul Mondial al Cluburilor Kuwait 2013, întâlnind, în UEFA Futsal Cup, adversari redutabili: Sporting Lisabona (Portugalia), El Pozo Murcia (Spania), Marca Futsal (Italia), Araz Naxcivan (Azerdbaidjan).

Biroul de presă al primăriei
- See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/antrenorul-echipei-de-futsal-cityus-tirgu-mures-primaria-este-sustinatoarea-noastra-num.html#sthash.mTtbuAnK.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.