joi, 21 noiembrie 2013

Bugetarii din justiție fac bani din locurile libere de la stat!



Bugetarii din justiție fac bani din locurile libere de la stat!
Scriam acum vreun an de obrăznicia de a cere 100 de lei pentru concurs pentru ocuparea postului de șofer, la Târgu-Mureș. Cazul nu e singular, cerându-se 150 de lei taxă pentru examen pentru ingineri Pentru a participa la un concurs la stat trebui să plătești taxă?! Alo, bugetari, omul gras, cum ar veni, dacă statul are nevoie de oameni pentru ocuparea unor locuri de muncă cum să plătească ăia taxă de… examinare? Voi aveți nevoie să vă completați organigrama, nu e concurs de admitere la o facultate pentru o diplomă pe care o vrea solicitantul! Iar dacă mai adăugăm că statul mai are și concursurile aranjate, cu menționarea în contractul colectiv de muncă că se angajează rudele, cum să plătești o taxă de examinare pentru un concurs care se poate dovedi aranjat?!
P.S. În caz că nu știați, căutați un contract colectiv de muncă, de pildă la Electrica, unde scrie clar: copiii angajaților au întâietate la angajare și în caz de medii sensibil egale copilul angajatului primește 0.5 puncte în plus! Discriminarea sau ce?!
Citynews zicere:

Concursul se va desfăşura la sediul Curţii de Apel Târgu-Mureş – Târgu-Mureş, str. Justiţiei, nr. 1, judeţul Mureş. În 13 ianuarie 2014 este programată susţinerea probei scrise de verificare a cunoştinţelor teoretice în domeniul informatic iar 16 ianuarie 2014 - susţinerea probei practice.

Cererile de înscriere la concurs se depun la sediul Tribunalului Harghita, până la data de 19 decembrie 2013, inclusiv. Cuantumul taxei de înscriere la concurs este în valoare de 150 lei şi se achită la casieria Tribunalului Harghita.

Rezultatele concursului vor putea fi valorificate pentru ocuparea posturilor ce se vacantează la nivelul instanţelor din circumscripţia Curţii de Apel Târgu-Mureş în termen de un an de la data afişării şi publicării acestora.

Tematica/bibliografia concursului sunt afişate şi la sediile Curţii de Apel Târgu-Mureş  şi Tribunalului Harghita şi publicate pe paginile de internet ale acestor instanţe.



Concurs cu taxă de înscriere 100 de lei la Curtea de Apel Târgu-Mureș. Pentru post de ….șofer!
Omul gras sau cum era definit bugetarul  are chef de… glume. Cam cât credeți că cere Curtea de Apel Târgu-Mureș taxă de înscriere la concurs pentru post de șofer, care, printre altele, necesită să se știe limba română? Nu mai puțin de 100 de lei! Oamenii ăștia, bugetari cu mii de lei salariul, au idee ce sume pretind?! Sau ăștia cred că le faceți un favor mergând la concurs? Concurează ăștia facultățile târgumureșene care s-au prins că proștii plătesc pentru concursuri inexistente, în realitate liste cu fraierii care vor să își plătească  facultatea?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.