luni, 18 noiembrie 2013

Găinarii PDL Mureș și interesele porcești pentru strada George Coșbuc



Găinarii PDL Mureș și interesele porcești pentru strada George Coșbuc
Niște troglodiți care au stat vreo 12 ani prin primărie fără să miște un deget s-au trezit mari șmecheri și în folosul societății. Rectific, s-au trezit să muncească pentru cetățeni, pe firmele bandiților din PDL Mureș. Pentru că orice lepră își are… lepra  bandiții PDL Mureș din Primăria Târgu-Mureș au inventat, din primărie, sensul unic. Motiv pentru distrugerea unui sens de circulație și de inventat parcări. Porcii de partid au plantat și zeci de indicatoare, desigur pe firma abonată Kiss Unicum. Au venit apoi șmecherii care lucrează cu ofertă comună și au inventat bitumul cu garanție de 2 ani, pe bani europeni, adică tot pe banii fraierilor de români, doar că ăia sunt cotizați și se întorc, câteodată în număr mai mare sau mai mic, după cum pramatia a făcut proiect viabil sau nu. Anterior, bandiții PDL Mureș au aruncat în campania porcului portocaliu câte o roabă de bitum în gropi, pe firma Citadin, firmă și abonată și denunțătoare ale afacerilor pe pungașii PDL Mureș (știu, e comic, ca în campania porcilor PDL Mureș să dai cu bitum după ce ai trimis DNA la aceleași lichele).
Așadar, 12 ani fără să pună borfașii un coș de gunoi: acum sunt plantate 20 pe o suprafață de vreo 200 m liniari, zeci de indicatoare, ca să trăiască și Kiss Unicum, plus parcări de 800 de euro per loc de mașină pentru dedicata Senin. Porcii lui Florea și-au trimis și trepădușul care să verifice dacă pupincuriștii i-au făcut rost de locuri de parcare, pentru ca abonatul să mai deconteze de la hoțul de partid, iar aiuritul a fost întâmpinat fără ca planul porcilor PDL Mureș să fie îndeplinit sută la sută. Ghinion, bandiții s-au izbit de gard viu și de copaci și dacă lichelele vor să defrișeze zeci de metri pătrați pentru a-i face cadou intermediarului banditului din primărie se va alege cu binemeritatele sesizări la instituțiile neconduse de porcii din PDL Mureș. Să vedem, bandiților din primărie le mai trebuie un… parc pentru copii, pentru că porcii ăștia nu au fost interesați 20 de ani cum trăiesc oamenii pe strada respectivă, iar banditul PDL Mureș are exact astfel de afacere de decontat pe firma lui sau a subordonatului jegos! Toată încrengătura asta are un scop: banii trebuie să se facă praf pe bandiții PDL Mureș, care șantajează bandiții de subordonați și pupincuriștii care fac galerie la partid sau plasează abonamente FCM pentru ca lepra lui Florea să poată să mai ia niște bani publici.  Mafie jegoasă pedelistă, pe vot și criteriu românesc.
P.S. Leprele PDL Mureș ar face bine să caute să facă rost de autorizații pentru ocuparea domeniului public și de dovada impozitelor plătite de Cucuiet pe 7 ani, de chitanțele pentru vânzarea țevilor din bloc de către fostul tractorist și pentru zugrăvirea blocului, ca să nu avem discuții cu mafia PDL Mureș care iar nu are autorizații, tolerează gășcarii care pupă dosul retardatului ilegal și se crede în șatra în care s-a născut. Tractoriști, netractoriști, unii plătesc impozite, mafia PDL Mureș nu cere așa ceva?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.