miercuri, 7 aprilie 2021

Ziua mondială a sănătății cu Radioterapia de stat blocată la Târgu-Mureș în folosul privatului și cu angajați selectați pentru sporul de 50 la sută!

Ziua mondială a sănătății cu Radioterapia de stat blocată la Târgu-Mureș în folosul privatului și cu angajați selectați pentru sporul de 50 la sută!

Așteptăm DNA să ne spună cum e să nu semnezi 6 luni contract cu Casa, exact în folosul angajatorului de mai demult de la Topmed sau cum e să chemi la lucru doar angajații de la Topmed și alții de încredere, pe motive puerile gen experiență, vaccin și  note luate cu 2 ani înainte. Se aude, ITM Mureș sau se rezolvă pe calea mai lungă și în contencios?

Casa de asigurări e în gașcă? Lipsește un milion de euro care veneau de obicei la Spitalul Județean Mureș prin activitatea de Radioterapie. Acum mucles, parcă doamna e de la PSD? Să nu căutăm și alte relații cu Topmedul, cu foștii angajați, cu actualii manageri, cu actualii angajați și la stat și la Topmed, cu inșii din parlament cu rude știți voi la ce privat, din PSD sau din bisericuța celebră pentru banii publici. Cum sună, DNA, nu ai contract cu casa să faci pacienții externi, dar ai contract prin Oncologie să faci 4 pacienți cu 7 angajați și mai te trezești și cu Covidul la volumul ăsta de muncă?! Cum e cu simularea, cu simulatorul, tovarăși?

P.S. 2 Și manageri și cu vreo 8 ore pe lună ca medic. Pentru că se poate și e foame?

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.