sâmbătă, 13 iunie 2020

100 de milioane de măști nu au produs în buzunarele cine știe cărui băiat deștept sau schemă ratată de Ministerul Sănătății


100 de milioane de măști nu au produs în buzunarele cine știe cărui băiat deștept sau schemă ratată de Ministerul Sănătății


Tolo zicere. Același minister al nesănătății nu zice nimic de escrocii care au aruncat pe străzi clor, hipoclorit sau apă oxigenată, pomeni calificate care nu ajută în nici un caz în lupta contra covidului, cum a recunoscut OMS și grupul lui pește, de comunicare. Pomeni de la primari pentru șmecherașii care vor sări din nou cu sponsorizarea escrocilor în campanie sau pentru sponsorizarea retardaților  escrocilor.

Ministerul Sănătății a anulat achiziția celor 100 de milioane de măști de protecție pentru persoanele defavorizate. Nicio firmă nu a îndeplinit condițiile
Anunțul a fost făcut vineri pe site-ul Ministerului, în document precizându-se că “nu a fost depusă nicio ofertă admisibilă”.
Procedura de negociere a fost lansată la 29 mai și viza cumpărarea, de către minister, a până la 115 milioane de măști care urmau să fie distribuite în țară, prin direcțiile de sănătate publică, persoanelor defavorizate.
Banii au fost alocați din Fondul de Rezervă Bugetară aflat la dispoziția Guvernului, acordul-cadru fiind estimat la o valoare de peste 40 de milioane de euro.
În urmă cu două zile, Libertatea a scris despre această achiziție și despre termenul de doar câteva zile acordat firmelor pentru a pregăti actele necesare: de la 29 mai la 3 iunie.
de Iulia Marin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.