miercuri, 17 iunie 2020

Mita legală pentru personalul medical, în continuare din banii tuturor, cu minciuna că vor fi recuperați din banii europeni!

Mita legală pentru personalul medical, în continuare din banii tuturor, cu minciuna că vor fi recuperați din banii europeni!

DNA dovedește o neputință sau o nesimțire crasă în a identifica ceva ce poate pute frumos. Premiile pentru covid. Minciuna numărul 1: Că sunt bani europeni, în realitate banii din fondul unic, la care contribuie și medical și asistentul, adică bani chiar proprii! Cum managerii nu sunt cretini să dea banii ăștia, ei având potlogării, de obicei, la spitale, de decontat, ca să nu se facă de cacao Guvernul folosește banii tuturor angajaților, fie ei de la stat sau de la privat. Minciuna 2, că e spor, nu mită. Nu ține, banii nefiind dați de angajator în condițiile legale, fiind discriminatoriu acordat, pe perioadă determinate. Avem, deci, o mită camuflată, explicabilă, probabil, prin aceea că medicii și asistenții au fost văduviți de obișnuite cadouri de la pacienți, cum se întâmplă, din păcate. Minciuna 3, nu e mită, dar are statut special de impozitare, 10 la sută, exact ca voucherul de vacanță, care era la rândul lui o escrocherie PSD, cu 41,5 la sută impozit lunar pe norma de hrană. Nici acolo DNA nu a fost în stare sau nu a vrut să tulbure mafia PSD și a pus botul în pământ. Minciuna 4, nu e mită, dar banii primiți ca cineva să-și facă munca intră tot la mită, conform definiției. fiind și bani nemunciți. Minciuna 5, e spor pe legi de muncă. Care e identic, spre deosebire de alte sporuri nesimțite din sistemul sanitar. În baza acestora un medic ajunge să ia minimum 6000 de lei lunar doar sporuri, în timp ce alți angajați au 500 de lei, același spor. De unde hoția? Pentru că sporul se acordă în funcție de salariu! De ce escrocii de azi nu au acordat sporul de Covid tot în funcție de salarii? Și așa e o glumă ineptă că dai 2250 lei net unui doctor ca să binevoiască să muncească, adică echivalentul a 2-3 zile de muncă normală pentru un specialist care are 15.000 de lei net!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.