luni, 8 iunie 2020

Un alt autodenunț de la Clodu Maior?!


Un alt autodenunț de la Clodu Maior?!
Candidatul lui Florea prins de ANI acum 4 ani cu potlogării și de DNA cu două doasare penale, cu acuze de infracțiuni de corupție, se laudă cu banii noștri și imaginea lui electorală, nesimțită până la extremul nesimțirii etnice și nu vorbim doar de cărat pachete prin poliții șantajabile cu cadourile din bugetul local și de plasat măscuțe mânjite cu bilete otrăvite și cu duhoarea obișnuită a băieților cu ochi știuți! 
Atenție, DNA, dosarul ASA a pornit tot de la un autodenunț al gagiului, inginerașul la 40 de ani pe PFA făcut special la șeful lui de partid lăudându--se că nu plătește datoriile la stat și așteaptă ca Florea să îi dea și acolo bani pentru impozitele datorate statului de orice cetățean normal la cap.

P.S. Sute de mii de lei banii cu care au fost mânjite polițiile târgmureșene. DNA, încă nimic?! Bani de sindicate zise... sportive, interese pe gașca SRI reprofilată, sport, apă, canal, reparații, revelioane pe banii prostimii care nu știe relațiile periculoase și interesul pentru pistoale Glock, pază, supraveghere video, condus mașini proprii și nu numai, slugi la cărat pachetele din banii publici date pomană electorală pentru tot felul de inculpați români, pictură și alte găinării etnice menite să facă din polițaiul cu școală sau fără o slugă nenorocită a celui care le dă mită/ajutorul social/de handicap/pensia suplimentară/premiul/cadoul/spor de toxicitate în preajma condamnaților și inculpaților/spor de neșcoală sau de școală prea multă/spor etnic de la români/orice alt rahat de șantaj șantajabilii.
Pentru ajutorarea persoanelor vârstnice, din cele 28.604 de persoane, 2.881 cu venituri mici au beneficiat de sprijin constând în pachete cu produse alimentare de strictă necesitate.

Astfel, persoanele vârstnice, fără susținători, bolnave sau cu handicap de pe raza orașului au beneficiat de consiliere, suport, sprijin emoțional și îndrumare în diversele probleme apărute în contextul actual, dar și în întocmirea dosarelor pentru internare în centre de îngrijire și asistență de stat/private.

Peste 12.000 de porții de hrană caldă (ciorbă și fel principal!) au fost acordate până în prezent persoanelor vârstnice.

Totodată, peste 5.500 de porții de hrană caldă și peste 12.700 de porții de hrană rece au fost acordate persoanelor fără adăpost, iar, în continuare, pe perioada stării de alertă asigurându-li-se acestora câte o masă caldă.

De asemenea, peste 3.000 de porții de hrană caldă (ciorbă și fel principal!) au fost distribuite persoanelor aflate în izolare/autoizolare, fără aparținători, aflaţi evidențele Direcției de Sănătate Publică Mureș.

Peste 650 de persoane aflate în izolare/autoizolare, persoane din căminul pentru vârstnici, dar și alte categorii, au beneficiat de sprijin constând în pachete cu produse de igienă personală, oferite prin intermediul Programului Ajutorarea Persoanelor Defavorizate - finanțat din Fondul de Ajutor European, conform OUG nr. 43/2020.

250 de persoane cu dizabilități au beneficiat de consiliere, oferindu-li-se suport și sprijin emoțional online/telefonic în contextul actual, iar celor cărora le expiră valabilitatea certificatelor de încadrare în grad de handicap, li s-a adus la cunoștință faptul că valabilitatea acestora a fost prelungită încă cu 90 de zile după finalizarea stării de urgență.

Și, nu în ultimul rând, din cei 277 de copii ai căror părinți sunt plecați la muncă în străinătate, 33 au fost lăsați în grija bunicilor, 12 beneficiind de consiliere și suport emoțional, solicitând, totodată, și sprijin care a constat în produse alimentare și de igienă.

O datorie morală, şi poate mai mult decât, atât ne obligă să transmitem mulțumiri şi întreaga noastră gratitudine firmelor și oamenilor de afaceri care s-au alăturat efortului nostru de susținere a nevoilor identificate la nivelul comunității tărgumureșene cu donații constând în produse de panificație, mezeluri, brânzeturi, ouă, legume, dar și dulciuri.

Dorim să ne exprimăm în final dorinţa de a ne revedea, de a fi împreună „ca în vremurile bune!", să continuăm proiectele începute alături de dumneavoastră, spre beneficiul întregii comunităţi.

Claudiu Maior,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.