joi, 11 iunie 2020

Feriți-vă părinții și bunicii. De gunoaiele numite suplimente alimentare sau dispozitive medicale și de escrocii din campanie electorală, cu cadouri, poliții locale și jaf din banii publici!


Feriți-vă părinții și bunicii. De gunoaiele numite suplimente alimentare sau dispozitive medicale și de escrocii din campanie electorală, cu cadouri, poliții locale și jaf din banii publici!
Pe vremea pandemiei tot felul de retardați de partid și primării s-au dus cu măscuțe și poliții locale pupincuriste să dea ajutoare din bani publici sau din banii privați ai amatorilor de poze ca și cu maimuța unor pensionari, numindu-i ba bunici, ba vârstnici, ba în alt fel. S-a inoculat grija din bani publici a prostălăului de partid care candidează, ca și cum bătrânii ăia nu au sprijin decât prostul vieții și pachețele lui care put a mită electorală și nu rudele care îi mai trăiesc bătrânului respectiv. La televizor avem parte tot de o campanie deșănțată a leprelor care nu au făcut decât să fure zeci de ani în numele românismului, mimând grija pentru bătrâni. În loc să se arunce banii publici pe retardații respectiv și campaniile lor electorale și pe bani public sau pe donațiile celor care vor să fure cu derbedeul care va candida în numele bolnav al românismului, mai bine se foloseau bani publcii pentru a face o campanie în care să li se spună bătrânilor, pensionarilor, că gunoaiele de la TV sau presă sunt niște mizerii care nu vindecă nimic. De aceea se numesc suplimente alimentare sau dispozitive medicale pentru că nu sunt medicamente, nu pot trata absolut nici o boală nu au efectele mincinoase din reclamă și locul lor nu ar trebui să fie în farmacii, ci în supermarketuri, la alimente. Cine vrea un gunoi chimic, o vitamină inutilă și chimică, e invitat să o cumpere de la raft din supermarket, nu dintr-o farmacie care ar trebui să vândă produse care vindecă ceva. Și astfel ajungem la oful unei foste farmaciste, care mi-a zis cândva că regretă vremea când farmacistul a ajuns un nenorocit de agent de vânzări care încearcă să vândă rahaturi inutile, la concurență cu medicii stimulați de mafia farma cu sponsorizări, care încearcă să plaseze gunoaiele pentru care iau ei mita legală. În contrapartidă cu vremea când farmacistul era farmacist, el preparând medicamente, nu vânzând cartoane colorate cu gunoi asamblat și care nu vindecă absolut nimic!  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.