luni, 26 iulie 2021

Maghiarii, pomană între ei. Banii de la primăria lui Soos la clubul la care e președinte primarul Csibi, adică bani zburați la Sângeorgiu de Pădure! Plus cadou 100.000 de euro de la maghiarul CJM!

Maghiarii, pomană între ei. Banii de la primăria lui Soos la clubul la care e președinte primarul Csibi, adică bani zburați la Sângeorgiu de Pădure! Plus cadou de 100.000 de euro de la maghiarul CJM!

Dacă e vreunul care crede că maghiarii nu fac cadouri etnice ca orice  românaș mort de foame și complexat istoric anterior și că vreun caz de pungășie etnică, gen ASA, nu se poate repeta, poate în sens pomană pentru maghiari și nu pentru români și bisericoși de peste Ocean, în bisericuțe ale interesului financiar și de dominat vreo prostime majoritară.

https://csibiattila.ro/ro/

https://www.frf-ajf.ro/mures/echipe/acs-tg-mures-1898-marosvasarhely-se1898-9535.html

Și, joi, pomana trupei lui Soos, insul care era în consiliul local când se votau banii ilegal pentru românache de la ASA! Oare ce ar fi fost dacă uneltele lui Florea rămâneau în dosarul infracțiunii ca fiind complici?!Mai era Soos primar? Mai îndrăznea să facă cadou cineva banii mureșenilor sau târgumureșenilor, pe criteriu care se poate dovedi etnic?

 

32.  Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii unui protocol de colaborare între

Clubul Sportiv Municipal Târgu Mureş şi Asociaţia Club Sportiv Târgu Mureş 1898, în vederea

susţinerii sportului de performanţă şi promovarea sportului mureşean.

Bani și de la maghiarul de la CJ Mureș: 100.000 de euro pomană

 

 https://www.cjmures.ro/Hotariri/Proiecte/2021/04/pct11_anexa2.pdf

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.